FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 12.02.14 22:58
Svi ti uradci su uglavnom simpatični ali me zanima jedno da li se itko pri izradi prijedloga amblema rukovodio načelima heraldike.
_________________ Semper Fidelis
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 12.02.14 23:25
pukovnik (citat):
Svi ti uradci su uglavnom simpatični ali me zanima jedno da li se itko pri izradi prijedloga amblema rukovodio načelima heraldike.
Za promjenu, ja sam u svom predlogu upravo "pobjegao" od klasične (i vojne) heraldike i postavio nešto što je više prilagođeno internet dizajnerstvu.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.02.14 15:13
pukovnik (citat):
Pukovniće. Da vidimo nešto tvoje po načelu heraldike.!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.02.14 15:15
Stazio (citat):
Za promjenu, ja sam u svom predlogu upravo "pobjegao" od klasične (i vojne) heraldike i postavio nešto što je više prilagođeno internet dizajnerstvu.
A ja sam utvrdio da se nije rodio tko bi svima ugodio.!
vladimir Pukovnik
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 8060 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: komentar 07.03.14 13:39
[You must be registered and logged in to see this link.] niko to bolje od tebe nemoze napraviti. ti si genije.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 07.03.14 17:52
Evo još jedna jednostavna verzija za obilježje F.B.P.N. JNA. Kad sam se pohvalio jednom članu F.B.P.N. JNA da sam napravio novi prijedlog za znak F.B.P.N. JNA isti mi je rekao ovo:
XY (citat):
Ionako će mu naći zamjerke
A ja kažem, a da vidim kakav prijedlog za znak foruma imaju ti što neni traže zamjerke.
[You must be registered and logged in to see this link.] niko to bolje od tebe nemoze napraviti. ti si genije.
Hvala, hvala, hvala.!!!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 08.03.14 21:39
VBČ (citat):
Natječaj/Konkurs za obilježje foruma BPN JNA je otvoren do 31. 03. 2014. Nako toga će se u skladu s propozicijama pristupiti odabiru pobjedničkoga rješenja, a autor će imati vremena da uskladi idejno rješenje, ako bude eventualnih prijedloga izbornoga tijela.
Kao znak priznanja autoru će biti uručena jubilarna medalja u povodu prve petoljetke Foruma.
Ima tu jedan mali problem.!!!??? Neki programi koje sam ja koristio su bili probni, tj. trajali su nekoliko dana, nakon tog perioda ili ćeš ga kupiti i nastaviti sa njim raditi ili si ga prisiljen deinstalirati iz kompjutera jer on više nema nikakvu funkciju.!?
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 15049 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 09.03.14 15:20
To neće biti veći problem, te ćemo pronaći način da se idejno riješenje uskladi ako bude potrebe.
Marduk Mladji Vodnik
Spomenica Prvoborca FS BROJ POSTOVA: : 311 ČLAN OD: : 2009-05-01 Njemacka
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 09.03.14 20:04
Imam i ja neke ideje pa ću uskoro postaviti.
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 09.03.14 20:12
Pozdrav Marduk, predlozi se prikupljaju do kraja ovog mjeseca.
Marduk Mladji Vodnik
Spomenica Prvoborca FS BROJ POSTOVA: : 311 ČLAN OD: : 2009-05-01 Njemacka
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 09.03.14 20:15
Pozdrav Stazio!
Požurit ću. Posebno kad je sad medalja u igri
šepa Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 384 ČLAN OD: : 2012-04-27 DOB : 54 ZENICA
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 15:40
Vojnik Graničar (citat):
Evo još jedna jednostavna verzija za obilježje F.B.P.N. JNA. Kad sam se pohvalio jednom članu F.B.P.N. JNA da sam napravio novi prijedlog za znak F.B.P.N. JNA isti mi je rekao ovo:
XY (citat):
Ionako će mu naći zamjerke
A ja kažem a da vidim kakav prijedlog za znak foruma imaju ti što neni traže zamjerke.
Mene ova crvena boja svih rebublika podsjeca na sve strasne stvari i sve ratove koji su se dogodili na nasim prostorima... Ja mislim ipak da smo mi ovdje zbog perioda prije svega sto se izdesavalo.. To je moje licno misljenje, bez ljutnje
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 19:20
Dino-Priboj (citat):
Mene ova crvena boja svih rebublika podsjeca na sve strasne stvari i sve ratove koji su se dogodili na nasim prostorima... Ja mislim ipak da smo mi ovdje zbog perioda prije svega sto se izdesavalo.. To je moje licno misljenje, bez ljutnje
Nema ljutnje Dino-Priboj. Opituraj jugoslaviju u koju god hoćeš boju pa je slobodno postavi kao svoj prijedlog.!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 19:24
šepa (citat):
U pravu je čovjek, izgreban ti šljem!
Šepa. Tako je. Ova kacica - šljem, je izgreban jer sam ga ja nosio.! Mogao sam ga ja "ispolirati" ali sam želio da se baš vide ti detalji na njemu.
Dino-Priboj Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 156 ČLAN OD: : 2013-05-24 DOB : 54 Svedska,Turska
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 19:27
Vojnik Graničar (citat):
Dino-Priboj (citat):
Nema ljutnje Dino-Priboj. Opituraj jugoslaviju u koju god hoćeš boju pa je slobodno postavi kao svoj prijedlog.!
Nije ljutnja,samo vlastito misljenje.. Ko nas izgleda cim nesto izneses ,a drugima nije po volji,eto svadje...
Demokratija i svako moze da kaze sta misli, a da se ne smatra da se neko ljuti,tipicno za nase prostore i nase ljude.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 19:35
Dino-Priboj (citat):
Nije ljutnja, samo vlastito misljenje.. Ko nas izgleda cim nesto izneses , a drugima nije po volji, eto svadje...
Demokratija i svako moze da kaze sta misli, a da se ne smatra da se neko ljuti, tipicno za nase prostore i nase ljude.
Pusti ti što drugi kažu, samo ti Jugoslaviju opituraj pa je postavi kao svoj prijedlog imaš moju podršku.!
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 20:13
Možda kolega ne zna šta znači piturat
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 20:27
VBČ (citat):
Možda kolega ne zna šta znači piturat
Kažu da jedna slika vrijedi više nego 1000 riječi.
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 22:09
Varijanta samo sa šljemom je dosta dobra. Mnogo puta je manje više.
Ne sviđa mi se slike oružja drugih vojski, ne sviđa mi se razcepana jugoslavija... tada sam branio celu zemlju, a ne pojedinačne republike. Iako one Jugoslavije neče više biti, mi smo ovde da pričamo o onoj Jugoslaviji
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 10.03.14 22:36
pukovnik (citat):
Podržavam mišljenje uvaženog kolege pukovnika, pri izradbi znakovlja MORAJU se poštivati neka pravila grboslovlja, od boja do položaja simbola (pogled na lijevu ili desnu stranu), umjetnički dojam, kao i poštivanje nekih elemenata u ovome našem slućaju: - zastupstvo svih rodova vojske - prikaz formacijskog naoružanja - simbol petokrake itd,itd. No da se nepravim pametan, imajući u vidu da je naš Forum sastavljen od članstva raznih zanimanja, pa i umjetničko nadarenih, iz priloženih uradaka vidim da je većina na tragu gore navedenog. Dok sam bio na odsluženju jednomjesečne kazne, osobno sam pravio par uradaka, no pošto je objavljen jedan uradak u gotovo 80% slićnosti, nisam želio da predložim svoj, da se nebi dovelo do nekih negativnih konotacija. Stoga na kraju svoga osvrta na zadanu temu, podržavam svaki uradak, moram naglasiti spremnost članstva da se dostojno obilježi Forum sa znakom koji će biti prepoznatljiv.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 6:15
Pero™ (citat):
Varijanta samo sa šljemom je dosta dobra. Mnogo puta je manje više.
Ne sviđa mi se slike oružja drugih vojski, me sviđa mi se razcepana jugoslavija... tada sam branio celu zemlju, a ne pojedinačne republike. Iako one Jugoslavije neče više biti, mi smo ovde da pričamo o onoj Jugoslaviji
Pero™. Ti slobodno kad uhvatiš vremena "ujedini Jugoslaviju" pa je postavi kao svoj novi prijedlog. Nije ni problem staviti strano naoružanje kad ga imaš. Ali je problem kad ni od slika ni od naoružanje ne možeš pronaći nešto dobro za postaviti za znak foruma.!?
Vojnik Graničar: komentar modifikovan dana: 11.03.14 18:47; prepravljeno ukupno 2 puta
semsudin Podporučnik
VZ VZ PV BROJ POSTOVA: : 1435 ČLAN OD: : 2013-03-11 DOB : 57 GRABOVAC, VELIKA KLADUSA
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 12:19
Imam ideju ali ne znam kako da se to uradi a drugovima kojima to bolje leži u ruci predložio bih jednu varijantu da pokušaju nešto slično ovim prijedlozima dosad iznesenim ali iza obrisa države koju smo služili staviti sliku ili portret TITA u maršalskoj uniformi.Mislim to je samo ideja koja mi se mota po glavi a ne mora značiti i da je baš dobro rješenje.Pozdrav.
flexi Stariji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 669 ČLAN OD: : 2013-02-05 Aleksinac
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 17:23
da malo dodam , ja mislim da obelezje treba imazi oznake sva tri vida JNA , znači KOV ,RV , RM uz obaveznu petokraku odnosno drzavnu zastavu tadasnje SFRJ
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 18:33
flexi (citat):
Da malo dodam , ja mislim da obelezje treba imati oznake sva tri vida JNA , znači KOV ,RV , RM uz obaveznu petokraku odnosno drzavnu zastavu tadasnje SFRJ
Flexi. Moje je mišljenje da se meni najviše dopada prijedlog koji je postavio član foruma "Šepa". Moderno, zanimljivo, boje bivše države, oružje, petokraka, boja slova koje je JNA imala po sanducima za municiju i tenkovskim čahurama itd...... također tu je "tamnozelena boja" koja predstavlja tu JNA a i ovaj forum.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 18:42
bojnik (citat):
Podržavam mišljenje uvaženog kolege pukovnika, pri izradbi znakovlja MORAJU se poštivati neka pravila grboslovlja, od boja do položaja simbola (pogled na lijevu ili desnu stranu), umjetnički dojam, kao i poštivanje nekih elemenata u ovome našem slućaju: - zastupstvo svih rodova vojske - prikaz formacijskog naoružanja - simbol petokrake itd,itd. No da se nepravim pametan, imajući u vidu da je naš Forum sastavljen od članstva raznih zanimanja, pa i umjetničko nadarenih, iz priloženih uradaka vidim da je većina na tragu gore navedenog. Dok sam bio na odsluženju jednomjesečne kazne, osobno sam pravio par uradaka, no pošto je objavljen jedan uradak u gotovo 80% slićnosti, nisam želio da predložim svoj, da se nebi dovelo do nekih negativnih konotacija. Stoga na kraju svoga osvrta na zadanu temu, podržavam svaki uradak, moram naglasiti spremnost članstva da se dostojno obilježi Forum sa znakom koji će biti prepoznatljiv.
Bojniče. Ne razbijaj glavu što će drugi misliti. Bez obzira na to što tvoj prijedlog kako kažeš: "pošto je objavljen jedan uradak u gotovo 80% sličnosti", moj ti je savjet da ga postaviš kao prijedlog za obilježje foruma. Jer tih tvojih 20% na tom prijedlogu može prevagnuti u tvoju korist. Zato ga postavi. Jer čudni su puti gospodnji.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 18:58
semsudin (citat):
Imam ideju ali ne znam kako da se to uradi a drugovima kojima to bolje leži u ruci predložio bih jednu varijantu da pokušaju nešto slično ovim prijedlozima dosad iznesenim ali iza obrisa države koju smo služili staviti sliku ili portret TITA u maršalskoj uniformi. Mislim to je samo ideja koja mi se mota po glavi a ne mora značiti i da je baš dobro rješenje.Pozdrav.
Šemsudine. Nije problem ni Titu postaviti da "nadzire situaciju nad Jugoslavijom". Ali Šemsudine problem je što su se oko Tite na ovome forumu "lomila koplja". Kad budeš uhvatio vremena kreiraj na stranicama ovoga foruma anketu da li su članovi ovoga foruma za to da se Tito nalazi na znaku foruma.! Kako se to radi možeš pogledati ovdje: [You must be registered and logged in to see this link.] , - tema: Kako kreirati anketu? Pa ćeš vidjeti rezultate. Jer ovako javno većina ti neće reći što o njemu misle.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 19:22
Nemojte samo Tita, ako Boga znate. Ni sliku, ni sjenku, ni "T".... Ima dovoljno drugih foruma pa ga tamo gravirajte u zlatu, nosite parole, majice, zastave, znacke, nosite stafetu...
Eto, ja cu javno, ne treba vam anketa.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 19:29
semsudin (citat):
Imam ideju ali ne znam kako da se to uradi a drugovima kojima to bolje leži u ruci predložio bih jednu varijantu da pokušaju nešto slično ovim prijedlozima dosad iznesenim ali iza obrisa države koju smo služili staviti sliku ili portret TITA u maršalskoj uniformi. Mislim to je samo ideja koja mi se mota po glavi a ne mora značiti i da je baš dobro rješenje.Pozdrav.
pera84 (citat):
Nemojte samo Tita, ako Boga znate. Ni sliku, ni sjenku, ni "T".... Ima dovoljno drugih foruma pa ga tamo gravirajte u zlatu, nosite parole, majice, zastave, znacke, nosite stafetu...
Eto, ja cu javno, ne treba vam anketa.
Šemsudine. Evo ti ono o čemu sam ti govorio.!!!!
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 19:49
I da je prispjelo neko idejno rješenje sa slikom Tita, izborno bi tijelo tretiralo taj prijedlog kao i svaki drugi, te ga ravnopravno uvrstilo u krajnji izbor. No, iskreno - čisto sumnjam da bi takav prijedlog dobio ijedan glas.
Takodjer, na izbornome tijelu nije da kudi ili hvali ijedno riješenje, već da izabere ono najbolje.
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 11.03.14 21:31
znam da nije u svezi natječaja za obilježje Foruma, ali svakako pogledajte
Vidi komentare o natječaju pa retuširaj ili kako već.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 20:37
ZAGORAC (citat):
ZAGORAC (citat):
Bez zamjerke, ajde vi koji imate "šlifa",imate na stranicama moje teme sliku graničara po PS-u pa prilagodite, nema boljeg rješenja što god vi mislili!
Zagorac. Slike su mutne.!! Teško je vojnika "odvojiti od pozadine". Ovo je dobra slika ali.... navodno je njen vlasnik neki kinez koji je do nje došao pitaj boga na koji način ako je i on nije kome maznio i tako je postao "njen vlasnik".
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3592 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 20:42
Mislio sam na moj komemtar i sliku vođe patrole sa moje stranice karaule Drenak.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 20:46
ZAGORAC (citat):
Mislio sam na moj komemtar i sliku vođe patrole sa moje stranice karaule Drenak.
I ja sam mislio na tog vojnika koji na sebi ima radio stanicu. A ovoga sam stavio samo da vidiš što se sa njim može napraviti kad je slika JASNA i ČISTA.!
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:10
Vojnik Graničar (citat):
ZAGORAC (citat):
ZAGORAC (citat):
Bez zamjerke, ajde vi koji imate "šlifa",imate na stranicama moje teme sliku graničara po PS-u pa prilagodite, nema boljeg rješenja što god vi mislili!
Zagorac. Slike su mutne.!! Teško je vojnika "odvojiti od pozadine". Ovo je dobra slika ali.... navodno je njen vlasnik neki kinez koji je do nje došao pitaj boga na koji način ako je i on nije kome maznio i tako je postao "njen vlasnik".
Svi će uradci biti kontrolirani prije nego udju u izbor. Ovaj, iako jako lijep, neće moći ući u izbor zbog neriješenih autorskih prava na sliku.
ZAGORAC Kapetan
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:17
Ja mu dajem sva moguća prava na slike sa "moje" karaule!
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:31
ZAGORAC (citat):
Ja mu dajem sva moguća prava na slike sa "moje" karaule!
Imam osječaj da se želiš medijski eksponirat
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
ZAGORAC Kapetan
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:35
To nikako,samo mu hoćem pomoći jer ima volju. Materijala ima,uz dužno poštovanje,boljih i izvornijih slika od mojih na forumu trenutno nema. Ak mu to more pomoći,zakaj ne?
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:52
Se razme!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
ZAGORAC Kapetan
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 13.03.14 21:56
purger (citat):
Se razme!
Nisam ja tak pokvaren kak se morti čini...,malo leta,malo koje čega....starost polako...
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 18.03.14 19:53
ZAGORAC (citat):
Mislio sam na moj komentar i sliku vođe patrole sa moje stranice karaule Drenak.
Vojnik Graničar (citat):
I ja sam mislio na tog vojnika koji na sebi ima radio stanicu. A ovoga sam stavio samo da vidiš što se sa njim može napraviti kad je slika JASNA i ČISTA.!
Zagorac. Evo usporedba.! Da ne misliš da se nisam ni potrudio. Pogledaj ovu sliku kako je jasna i čista.
Problem je da slika nema jasne crte kao prva slika JNA vojnika. Palete - koje su tako tanke da ih jednostavno nije moguće obraditi, naj bolje bi bilo da ih i nema. Uho - ono se skoro stopilo sa pozadinom i nije mu moguće pronaći prave obrise. Kapa - nema ravnu crtu po kojoj bi je mogao izrezati a posebno njen zadnji dio koji se gubi. Čitava linija vojnika je nejasna.
Nedostaje ti poneka državna granica na ovom prijedlogu.
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 28.03.14 18:11
šepa (citat):
Šepaaaaaaaa, nema te godinama ka da si u zemlju propao.!!!! Pa Šepa mogao si i ti bar dopuniti nedostatke. Ovaj hoće spojenu Jugoslaviju, ovaj hoće po republikama, ovaj obojaju ovako, onaj onako, tebi fali ovo, onome fali ono, Šepaaaaa (rekao bi jedan naš član) deder dopuni što fali i prilagodi svojim potrebama.!!! A ja ti na poruku šaljem jednu sliku SAMO ZA TEBE.
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 28.03.14 23:21
Ako mene ko pita ja bi 100 puta radije izabrao vojnika na slici sa karaule drenok, zajedno sa graničnim kamenom. Izražava to da smo branili SFRJ, kvaliteta slike i nije važna, ionako če se smanjiti.
Dali je ko (u JNA) nosio gas masku na nogi? Mi smo je nosili ispod leve ruke.
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 29.03.14 0:00
šepa (citat):
Verovatno misliš na R.Srpsku ali ona je u sastavu BIH..
Vojnik graničar ima dobre i korektne predloge
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 29.03.14 3:33
šepa (citat):
dinosaurus (citat):
Verovatno misliš na R.Srpsku ali ona je u sastavu BIH..
Vojnik graničar ima dobre i korektne predloge
Dinosaurus, ma pusti Šepu on zaje....!
dinosaurus Kapetan I klase
BROJ POSTOVA: : 4064 ČLAN OD: : 2013-10-10 Beograd
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma 29.03.14 16:41
Vojnik Graničar (citat):
Dinosaurus, ma pusti Šepu on zaje....!
Graničar opušteno
Sponsored content
Naslov komentara: Re: KOMENTARI o natječaju: Obilježje foruma