FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Služio: Pantalej 1970/72 Broj komentara: 286 REPUTACIJA: 13 Član od: 2013-12-19
Imam brskalnik EDGE, ki je priložen Windowsom 10. Pa tudi v Google Crome in tudi v Mozila Firefox ni slike čina. Zgornjo sliko sem kopiral z brskalnika Edge.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Explorer vs Crom 11.10.15 18:32
arcibald01 (citat):
Zakaj pri meni ni slike čina? Piše vodnik, ni pa slike!
Arcibald01. Ti si to tek sada primjetio ja se sa tim borim otkada sam došao na F.B.P.N. JNA.! A što se tiče "Croma" evo kako ja vidim Arcibald01-ov čin i preko Croma.!! I Arcibald01 nemoj se buniti nisi jedini koji sve ne vidi.! I još puno toga ja ne mogu vidjeti. Ali nema veze.
arcibald01 Poručnik
VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 2963 ČLAN OD: : 2013-12-19
Naslov komentara: Re: Zasto 11.10.15 18:45
Druže kontra admirale, ne bunim se! Tudi v posodobljenem Internet Explorer 11 slike ni. Je pa slika bila še danes dopoldne. Sem šel gledat tudi i-pad. pa ni slike. Mogoče je kaj v zvezi z Windowsi, ves čas se nekaj posodabljajo in spreminjajo programe. Bom starejšega mulca vprašal ko pride iz Londona, on se na te stvari malo bolje spozna.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14454 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Zasto 11.10.15 18:49
Kako drugi vide i vide li uopće?
zokika Stariji Vodnik
PV BROJ POSTOVA: : 607 ČLAN OD: : 2013-10-10 DOB : 67 SG - SLO
Ja vidim ovako a koristim chrome. Mislim da je poteškoča u podešavanju Chroma ili kojem programu za blokadu "reklama" za Chrome (adbloker plus, ....)
arcibald01 Poručnik
Naslov komentara: Re: Zasto 11.10.15 18:51
Druže kontra admirale, javljam, da se sedaj vidi slika čina. In to v vseh brskalnikih.
Vojnik Graničar Pukovnik
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Re: Zasto 11.10.15 18:57
arcibald01 (citat):
Druže kontra admirale, ne bunim se! Tudi v posodobljenem Internet Explorer 11 slike ni. Je pa slika bila še danes dopoldne. Sem šel gledat tudi i-pad. pa ni slike. Mogoče je kaj v zvezi z Windowsi, ves čas se nekaj posodabljajo in spreminjajo programe. Bom starejšega mulca vprašal ko pride iz Londona, on se na te stvari malo bolje spozna.
Da nije negdje pao snijeg pa ostala u mećavi zato je ja i ti ne možemo vidjeti.!
arcibald01 Poručnik
Naslov komentara: Re: Zasto 11.10.15 20:08
Vojnik Graničar (citat):
Citat :
Da nije negdje pao snijeg pa ostala u mećavi zato je ja i ti ne možemo vidjeti.!
Ja to bo, pri nas že sneži nad 1500 m, nižje pa dežuje in to kar precej. Pa še precej se je ohladilo, za jutri zjutraj je napoved 4°. Samo, naša tehnična služba je močnejša od vremena, sliko čina spet vidim. In to je najvažnejše.
013gonzo Podporučnik
VZ PV BROJ POSTOVA: : 1958 ČLAN OD: : 2014-08-16 DOB : 73 Beograd
Naslov komentara: Re: Zasto 12.10.15 20:54
Najjednostavnije je da probate sa novim korisničkim nalogom (user) na računaru i ako se i u njemu pojavljuju te smetnje onda je u pitanju podešavanje samog windows-a i mora reinstalacija. Ako je u tom novom nalogu sve u redu onda je samo podešavanje lokalnog korisnika, a opet ne mora novi win. već se samo pređe za te stvari na novi nalog. Ja sam sebi zabrljao konekciju digitalnog fotoaparata, i moram da se odjavim i prijavim pod drugim korisničkim nalogom da preuzmem slike ....
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba razoriti
arcibald01 Poručnik
Naslov komentara: Re: Zasto 12.10.15 22:11
Hvala za nasvet, je že vse urejeno. Slika čina se ponovno vidi. Moram reči, da so novi Windowsi 10 super zadeva. Uporabni za mobilnik, tablico in PC. Samo se še učim, še dobro da imam otroke, ki se na to spoznajo, drugače bi bil čisto out. Windowsom priložen brskalnik Edge pa po mojem ni najboljši.
Kar se pa tiče prevzema slik s fotoaparata pa je čisto enostavno, s kablom povežem fotoaparat (tudi tistega na mobilniku) s PC, sistem najde fotoaparat in lahko prenašam slike iz PC na fotoaparat ali obratno kar s copy - paste. Včasih pa se bolj za šalo kot zares igram še z Bluetooth prenosom, samo to traja kar nekaj časa in je že malo zastarelo. S tem je lažje prenašati z aparata na računalnik kot obratno. Ker če hočem prenesti iz računalnika na mobilnik sliko me vpraša za geslo, ki pa je v mobilniku. V tem primeru pa dam ukaz, da geslo prezre in je mogoče prenesti sliko tudi iz računalnika na mobilnik z Bluetooth-om. Samo tvegaš, da slika lahko odleti še na kakšen drug mobilnik. Zato pomanjkljivo oblečene žene ne pošiljaj na ta način, da slučajno slika ne pristane pri sosedu.