FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
The author of this message was banned from the forum - See the message
Gicko Prasić Gušter
BROJ POSTOVA: : 36 ČLAN OD: : 2013-05-21 DOB : 53
Naslov komentara: Brisanje postova 16.06.13 20:23
Zasto ne mogu da izbrisem neke svoje postove?
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14654 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 16.06.13 22:19
A zašto bi ti Gicko brisao svoje postove?
The author of this message was banned from the forum - See the message
Gicko Prasić Gušter
BROJ POSTOVA: : 36 ČLAN OD: : 2013-05-21 DOB : 53
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 16.06.13 22:38
Pitam cisto onako
_________________ Znao sve i na sve pristao, samo jednom sam zablistao. Nije ljubav sve sto vidis, zato pazi kome zavidis!
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14654 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 16.06.13 22:41
Tko pita ne skita. Dobit ćeš odgovor uskoro.
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 11.08.14 22:11
Gicko Prasić (citat):
Dobro i korisno pitanje
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 11.08.14 23:10
PORUCNIK (citat):
Gicko Prasić (citat):
Dobro i korisno pitanje
Vlastiti postovi se mogu modificirati preko opcije 'Edit' u roku sedam dana od postavljanja, kakvo brisanje i zašto?
PORUCNIK Pukovnik
NA VZ VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 10461 ČLAN OD: : 2014-08-01 DOB : 62 Bijelo Polje
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 11.08.14 23:35
Iz prostog razloga, druze Max, sto 'guster', kao ja sada, da bi se prikljucio na temu, treba da izlista mnooogo stranica i pri tom izgubi mnooogo vremena... Padne mu koncentracija, ili se zamori pa odustane od postavljanja nekog suvislog posta. Ovako bi svako imao priliku da izbrise bar neku svoju nebulozu. A mozda da se postavi mogucnost da trazi od nekog administratora da mu se obrise neki post, pa kako 'generalstab' odluci. Cisto - prakticno. Na pr. postavio sam post da su zene u JNA nesto najgore. Trenutno ne mogu da napisem neka svoja vidjenja, ali sam post postavio zbog pretrage - moji postovi. Tu cu pisati kad mi bude odgovaralo. Ima tema o kojoj nemam pojma i nemam sta da kazem. Zato mi 'moji postovi' olaksavaju pretragu. Dakle, za sada ostavljam postove samo na, meni, interesantnim temama.
_________________ Bili smo veca 'gospoda' dok smo bili 'drugovi', nego sto smo drugovi, sad, kad smo gospoda. porucnik ness
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 11.08.14 23:53
PORUCNIK (citat):
Iz prostog razloga, druze Max, sto 'guster', kao ja sada, da bi se prikljucio na temu, treba da izlista mnooogo stranica i pri tom izgubi mnooogo vremena... Padne mu koncentracija, ili se zamori pa odustane od postavljanja nekog suvislog posta.
Prvo i najvažnije - svatko sam sebi određuje dinamiku kojom će sudjelovatii na forumu, a pri tome ne treba ništa činiti navrat-nanos ili trčećim korakom. Polakše, pa ćeš više i bolje napisati.
Svatko treba sam sebi biti najbolji korektiv, osim toga imaš sedam dana za popraviti stari post, to je sasvim dovoljno. Neprimjereno će se ionako ukloniti, to ne ovisi o forumašu, a ponekad se može arhivirati i neki post na zahtjev člana, ali treba postojati razlog.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 0:28
Max Blitz (citat):
PORUCNIK (citat):
Iz prostog razloga, druze Max, sto 'guster', kao ja sada, da bi se prikljucio na temu, treba da izlista mnooogo stranica i pri tom izgubi mnooogo vremena... Padne mu koncentracija, ili se zamori pa odustane od postavljanja nekog suvislog posta.
Prvo i najvažnije - svatko sam sebi određuje dinamiku kojom će sudjelovatii na forumu, a pri tome ne treba ništa činiti navrat-nanos ili trčećim korakom. Polakše, pa ćeš više i bolje napisati.
Svatko treba sam sebi biti najbolji korektiv, osim toga imaš sedam dana za popraviti stari post, to je sasvim dovoljno. Neprimjereno će se ionako ukloniti, to ne ovisi o forumašu, a ponekad se može arhivirati i neki post na zahtjev člana, ali treba postojati razlog.
Na podforumu HHRVATSKA, tema Knin, raspisao se porucnik, bas onako. Klikne na "send", a ono mu se pojavi obavjestenje "veza je resetovana' pokusajte ponovo. Dok sam uspostavio net, sve se pogubilo. Jbg, odustao. Trebace mi neko vrijeme da ponovim to na istoj temi. Zato povremeno kopiram post prije 'sendiranja'
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 0:33
PORUCNIK (citat):
Na podforumu HRVATSKA, tema Knin, raspisao se porucnik, bas onako. Klikne na "send", a ono mu se pojavi obavjestenje "veza je resetovana' pokusajte ponovo. Dok sam uspostavio net, sve se pogubilo. Jbg, odustao. Trebace mi neko vrijeme da ponovim to na istoj temi. Zato povremeno kopiram post prije 'sendiranja'
Događa se, ne često, ali se događa.
Kad pišem duži post, povremeno ga pogledam na 'Preview', iako nisam sve do kraja napisao.
Kad mi se dogodi reset, kad ponovo uspostavim vezu, ono što sam gledao na 'Preview' se vrati, ono što je bilo samo u postu spremno za gledanje ili slanje, ne.
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 0:41
Max Blitz (citat):
PORUCNIK (citat):
Na podforumu HRVATSKA, tema Knin, raspisao se porucnik, bas onako. Klikne na "send", a ono mu se pojavi obavjestenje "veza je resetovana' pokusajte ponovo. Dok sam uspostavio net, sve se pogubilo. Jbg, odustao. Trebace mi neko vrijeme da ponovim to na istoj temi. Zato povremeno kopiram post prije 'sendiranja'
Događa se, ne često, ali se događa.
Kad pišem duži post, povremeno ga pogledam na 'Preview', iako nisam sve do kraja napisao.
Kad mi se dogodi reset, kad ponovo uspostavim vezu, ono što sam gledao na 'Preview' se vrati, ono što je bilo samo u postu spremno za gledanje ili slanje, ne.
Da ne uzurpiram temu, iskustvo je najbolja skola. mozda jednom i nauci nesto tupava oficircina
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 17:43
PORUCNIK (citat):
Max Blitz (citat):
PORUCNIK (citat):
Na podforumu HHRVATSKA, tema Knin, raspisao se porucnik, bas onako. Klikne na "send", a ono mu se pojavi obavjestenje "veza je resetovana' pokusajte ponovo. Dok sam uspostavio net, sve se pogubilo. Jbg, odustao. Trebace mi neko vrijeme da ponovim to na istoj temi. Zato povremeno kopiram post prije 'sendiranja'
Ma ne sekiraj sljedeći put budeš napisal sve ono što jesi i ono što si zaboravio....
_________________ Čovjek je gospodar svih onih riječi koje nikada nije izgovorio, kao i rob svega onoga što mu je izmaklo!
PORUCNIK Pukovnik
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 17:56
Gringo (citat):
Ma ne sekiraj sljedeći put budeš napisal sve ono što jesi i ono što si zaboravio....
Maloprije se zalio Maxu u priv.por. kako sam sat vremena tipkao i izgubio natipkano. E, sad treba cekati novu inspiraciju
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 18:01
PORUCNIK (citat):
Maloprije se zalio Maxu u priv.por. kako sam sat vremena tipkao i izgubio natipkano. E, sad treba cekati novu inspiraciju
To se stvarno dogodi kad stranica dugo stoji na mjestu za pisanje postova, tako, pola sata - sat. Možda je neka vrst zaštite foruma, pa krivo prepoznaje moguće diverzije?!?
Zna mi izbacit što sam dugo i brižljivo stavljao u post, pa mi kaže 'Način ostavljanja poruke nedefinisan'. I onda za sljedeće pisanje posta traži da se upiše ona neka šarena lozinka.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 21:10
Max Blitz (citat):
PORUCNIK (citat):
To se stvarno dogodi kad stranica dugo stoji na mjestu za pisanje postova, tako, pola sata - sat. Možda je neka vrst zaštite foruma, pa krivo prepoznaje moguće diverzije?!?
Zna mi izbacit što sam dugo i brižljivo stavljao u post, pa mi kaže 'Način ostavljanja poruke nedefinisan'. I onda za sljedeće pisanje posta traži da se upiše ona neka šarena lozinka.
Kada hoću nešto pametno napisati (u poslednje vreme sve ređe ) prvo napišem i sačuvam na svom kompu. Otvorio čiča folder : Prilozi za FBPNJNA. Editujem, pa ako valja Copy-Paste i mirna Bačka (ravan Srem). Tako mi ujedno ostane za trenutke kad me mrzi kopati po forumu.
_________________ Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
guster danijel Mladji Vodnik
BROJ POSTOVA: : 372 ČLAN OD: : 2014-04-06 DOB : 54 kostolac
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 22:47
Ja bih zamolio da mi neko objasni kako se stavlja sa jutuba na komentar npr muzika.
Mister Havana Vodnik
BROJ POSTOVA: : 446 ČLAN OD: : 2014-07-11
Naslov komentara: Re: Brisanje postova 12.08.14 23:06