FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 8112 ČLAN OD: : 2011-09-05 DOB : 54 Split
Naslov komentara: Natječaj za najbolju fotomontažu 30.06.13 9:06
I Angelina Jolie je inspiraciju za svoje filmove našla na Forumu Bivših Pripadnika Nekadašnje JNA. A zid iznad kreveta je ukrasila jednom slikom pripadnika graničnih jedinica JNA iz karaule "Ceršak".
Vojnik Graničar: komentar modifikovan dana: 30.06.13 12:32; prepravljeno ukupno 2 puta
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Natječaj za najbolju fotomontažu 30.06.13 10:21
Max Blitz (citat):
Pero™ (citat):
Ovo nisam ja napravio, ali mislim da si zaslužuje da bude ovde. Isti (edit: admin) je kao na slici Vojnika Graničara
Video koji si postavio Pero je fora, ali baš i nije fotomontaža na temu Foruma BPJNA.
Malo si me zbunio s ovim...
Max, u pravu si,
ALI
Zar nismo svi mi u JNA napravili nešto što nije bilo po PS? Zašto bi se uvek držali pravila (foruma)?
Mnogo puta i ovde debate malo krenu u ''OFF''. Kao vidiš Sve Jug-u sam polepšao dan sa tome što sam stavio.
A i ako odem u OFF trudim se da se držim nekih normi lepog ponašanja, da nisam uvredljiv do drugih članova foruma, da ne pišem neke nacionalističke stvari, da ne pišem nešto drugo što bi se moglo smatrati kriminalom, i tako dalje. Tako da moja savest je čista iako je u OFF-u.
I ako se moderatorima i adminima ne sviđa, slobodno brišite, neču da se svađam zbog toga.
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Natječaj za najbolju fotomontažu 30.06.13 10:25
Graničaru, ovom poslednjom sa A.J. si me baš dobro nasmejao. Mislim da si ti pobednik ove teme, i izvedbom i brojem doprinosa!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Natječaj za najbolju fotomontažu 30.06.13 12:39
Pero™ (citat):
Graničaru, ovom poslednjom sa A.J. si me baš dobro nasmejao. Mislim da si ti pobednik ove teme, i izvedbom i brojem doprinosa!
Pero. Svi mi dajemo mali dio sebe na stranicama F.B.P.N. JNA. Ne4tko pisanjem, netko slikama, netko vicevima, netko na ovaj a netko na onaj način. Nekome se sviđaju moje slike, nekome se ne sviđaju. Tko bi svima ugodio. A zbog ovih slika sam zapostavio moju karaulu "Ceršak". Ubit će me Miran jer mu nisam napisao još događaja iz karaule i sa terena.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Natječaj za najbolju fotomontažu 01.07.13 2:51
Pero™ (citat):
Zar nismo svi mi u JNA napravili nešto što nije bilo po PS?
A i ako odem u OFF trudim se da se držim nekih normi lepog ponašanja
Sve ok Pero, nastavi kao misliš da je najbolje!!
Vojnik Graničar se stvarno potrudio radit fotomontaže i jako su zanimljive!!
Parodija na spotove ima na Youtube koliko hoćeš, i također su smiješne, ali bismo ovdje voljeli vidjet neki 'ručni rad' na temu fotomontaža, barem sam tako doživio temu.
A da fali tema 'Svaštara' - fali!
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Svatko u svojoj kuće na počasnom mjestu drži ono naj važnije.!!! 01.07.13 8:35
Svatko u svojoj kuće na počasnom mjestu drži ono naj važnije.!!!
Meni se to ne događa generale. Ja sam plavuša koja nosi cipele kao što su bile u JNA. Tako da nema šanse da padnem kao ona. Ja čvrsto stojim na nogama generaleeeee..... he he he he Ona jadnica mora nositi sve što joj daju pa i ono što joj ne odgovara i u čemu je nesigurna a sve za lovu. Ja to ne moram.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 16.07.13 22:10
Ti si onda prirodna plavuša ......šala mala
Vojnik Graničar Pukovnik
Naslov komentara: Natječaj za najbolju fotomontažu 19.07.13 20:02
alexandar (citat):
Ti si onda prirodna plavuša ......šala mala
Tako je ja sam prava plavuša samo je slika crno bijela, he he he
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Natječaj za najbolju fotomontažu