FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

AUTO hm KUTAK

Go down 
+36
ianmarkk
vargas
raketaš
more6
tomerc
peglica
Četni evidentičar
Mikula 67
zokika
dinosaurus
ZAGORAC
Zemunac
Vojnik Graničar
janeztrdi
Pero™
BEOGRAD
pukovnik
croato
lacoš
dpuric
bojnik
vladimir
alexandar
Matrix
milutins
Stazio
pera84
Max Blitz
East&West
Kemo Specijalac
dojran
SveJug
Gringo
purger
antote
mad-max
40 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next
AutorPoruka
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2745
ČLAN OD: : 2012-11-13
DOB : 59
M(j)esto Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice

AUTO hm KUTAK - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 8:50

Kolega E&W se parkirao na mjestu za invalide i to po pola, pa još kod caffe bara Plodine supermarketa, pa još blizu Juga, ajde ovo prvo dvoje još mogu da oprostim, ali brate pored juga pa kada te odvali vratima po strani eto ti veselja, mi koji imamo bolje sutomobile bježimo na parkinzima od takvih "smetala na cesti". No sve u svemu ako je onaj tristač tvoj onda oprost grijeha, mi smo imali krajem šezdesetih jednog ali talijanskog 66 godište, od bivše milicije, mrcina, vozi ko avion, a troši kao da mi je stari šeik.

Poručnik
Poručnik
East&West

Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 2558
ČLAN OD: : 2012-11-06
DOB : 68
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 8:54

pera84 (citat):
Najkraci i najjednostavniji odgovor: svaka roba ima svoju budalu!................I svaka budala ima svoje veselje!

Tata ima pickup, mama limuzinu, sin "mustanga" kcerka kabrioleta pa se onda po potrebi mijenjaju. Isto i kod mene  samo u minijaturi. Što kažu u Bosni, Ne jede pitu ko ima, već ko je naučio!

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 9:01

Auuu, makina, i to kabriolet, jel to "novi" Tempo?? Nemoj kolega da mi zamjeriš za moje piskaranje. lol!

Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 9:22

bojnik (citat):
Kolega E&W se parkirao na mjestu za invalide i to po pola, pa još kod caffe bara Plodine supermarketa, pa još blizu Juga, ajde ovo prvo dvoje još mogu da oprostim, ali brate pored juga pa kada te odvali vratima po strani eto ti veselja, mi koji imamo bolje sutomobile bježimo na parkinzima od takvih "smetala na cesti". No sve u svemu ako je onaj tristač tvoj onda oprost grijeha, mi smo imali krajem šezdesetih jednog ali talijanskog 66 godište, od bivše milicije, mrcina, vozi ko avion, a troši kao da mi je stari šeik.

Ovaj mene prati i čuva:

A "tristaća" sam našao u Ohridu, slikao se pored njega, jer i moj prvi auto je 1978. bio "trile". Đes' vid'o vojnog lica da ne vozi "tristaća" ili "pezejca".

Kabrio je bio 2002. godište, treća godina kako je promenio gazdu.

Na vrh Go down
dojran
Podporučnik
Podporučnik
dojran

Medalja za Vojne Zasluge VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 1335
ČLAN OD: : 2013-01-08
DOB : 61
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 9:56

pera84 (citat):
Najkraci i najjednostavniji odgovor: svaka roba ima svoju budalu!
A pravi odgovor je malo kompleksniji i kombinacija je marketinga, psihologije, ljudske gluposti i jos svasta nesto.
Pretpostavljam da govoris o "fici" s linka koji sam postavio. (Ja sam manje platio svoj pickup, a ficko moze stati na "prikolicu".) Na linku je "abart" opcija, nabudzen i nasminkan. Osnovni model, 2012 godiste, moze se naci za 13-14 hiljadarki. Znaci, idemo s drugom poslovicom: koliko para, toliko muzike.
Drugo, ako sam razumio dobro: sta ce ti auto koje ide 200 km/h a ogranicenje 120??? Vec dugo u marketingu postoji trend da se kao prodajni "mamac" forsiraju karakteristike proizvoda koje nemaju nikakvu ili vrlo malu upotrebnu vrijednost u svakodnevnom zivotu, ali djeluju kao "afrodizijak" na ljudski mozak ili bolje receno ego. Najbolji primjer je popularni pickup, prakticno vozilo farmera, gradjevinaca, lovaca i ribolovaca, svih onih koji svakodnevno nesto tovare, prevoze, veru se po terenima gdje samo koze prolaze. Mnogo vise ga kupju ljudi koji rade kancelarijski posao, sav im je alat laptop, a najvise sto ikad na njega natovare je vreca od 10kg briketa za nedjeljni rostilj. Sa asfalta nikad nisu sisli al je obavezno 4x4 i po mogucnosti 6 litara masina. ????
Ili drugi primjer, moja omiljena tema, pistolji. Reklamiraju se modeli gdje proizvodjac garantuje na 50m grupu od 10 metaka u precniku od 2,5 cm! To kad ga stavis u skrip. A sto ja licno na toj razdaljini ne mogu pogoditi garazna vrata, nije bitno. Bitno je da se mogu kurciti kako imam takvo nesto.
Trece, najveci broj americkih porodica ima vise od jednog auta. Mi smo navikli da kad kupujemo auto (vecina) kombinujemo da je prakticno, dovoljno prostrano da se cijela porodica vikendom potrpa u njega a opet da nije veliki potrosac, da je jeftin za odrzavanje.... Amer to isto radi ali na drugi nacin. Tata ima pickup, mama limuzinu, sin "mustanga" kcerka kabrioleta pa se onda po potrebi mijenjaju. Ovo naravno govorim za americku srednju klasu. Ima i onih koji vozaju ojebine, ne mogu se takve naci ni po balkanskim auto otpadima. I onih koji nemaju ni biciklo.
Ali generalno, kupovna moc je ono sto odredjuje cijene na trzitu.
Cetvrto, sam si rekao, navika. Ja bih to nazvao i mentalitet. Amerikanci su navikli da voze velika auta! Primjecuju se promjene ali jos ce dosta vode proteci Misisipijem dok vecina prihvati nove standarde i dok pomru stari kauboji koji bi radije jahali kravu nego sjeli u "fiestu"
I sve se pravi vece nego u ostatku svijeta. Auta, ves masine, televizori, hamburgeri, silikonske sise.....Sto vece to bolje!

A ono od A do B..... Teoretski, u pravu si, al u praksi nema veze s vezom. Auto je kao zena. Za udobnu voznju, treba nesto bujnije!

Paaa.....moram te malo Laughing Laughing,ja sam pristalica većih i udobnijih auta.Mi u EU još uvijek imamo ceste "no limit"pa tko voli.....samo udri,i u tome je glavna razlika EU i USA automobila kiji nisu rađeni za takve brzine pošto u USA nema takvih cesta.

Na vrh Go down
dojran
Podporučnik
Podporučnik
dojran

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 9:59

Zapisali smo mi broj crvenom Puntu,može kazna i naknadno Laughing.-...
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
BROJ POSTOVA: : 5085
ČLAN OD: : 2012-11-24
DOB : 57
M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 10:04

dojran (citat):
Zapisali smo mi broj  crvenom Puntu,može kazna i naknadno Laughing.-...

Može se izvući jedino ako plati turu u kantini (obavezno i napolitanke). Laughing
Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 10:19

Tako je prijatelju, bez napolitanki ništa jedno cca 15 kg, ipak smo ljudi u godinama pa nam treba više. Razz

Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 4341
ČLAN OD: : 2012-12-16
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 13:38

bojnik (citat):
Tako je prijatelju, bez napolitanki ništa jedno cca 15 kg, ipak smo ljudi u godinama pa nam treba više. Razz

Bojnik, treba vise? Ja imam malo vise, ali kilograma. Od JNA sam nabacio 30 kg. Embarassed
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 13:56

SveJug (citat):
bojnik (citat):

Bojnik, treba vise? Ja imam malo vise, ali kilograma. Od JNA sam nabacio 30 kg. Embarassed
Čekam još samo Lacoša sa komentarom, pa da počnemo pričati o pečenom jagnjetu umjesto napolitanki. lol!
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
JM10 JM
Jubilarna Medalja 7 g. JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
BROJ POSTOVA: : 6178
ČLAN OD: : 2011-03-17
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 14:05

A poceli smo s golfom "dvojkom" Laughing
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 14:08

U pravu si Pero, ali eto podforum je RAZNO pa smo se malo opustili. Embarassed
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 14:14

Pa jest. Nista ljepse posle duze voznje nego kila jagnjetine i dva-tri piva. Laughing
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 18:25

SveJug (citat):
bojnik (citat):

OK, priznajem izasao sam iz teme. Embarassed
Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 18:34

dojran (citat):

Max pogledaj ovog stojadina.......vidiš,takvog volva ću si kupit,samo plavog.....

Kupi ovakvo nesto ali neverujem da ces naci sa ovakvim tablicama.  Cool  Pretezno svi novododjosi (doseljenici pogodjeni dogadjajima na prostoru SFRJ) kupuju ovakvo nesto ili li pak Golf. Neutral

Na vrh Go down
dpuric
Kapetan
Kapetan
dpuric

JM10 JM
Pravna Služba Pravna Služba
BROJ POSTOVA: : 3438
ČLAN OD: : 2012-10-22
DOB : 58
M(j)esto Kraljevo

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 18:35

SveJug (citat):
bojnik (citat):

U JNA otisao sa 54 vratio se sa 52 kg (kao vreca cementa). Sada imam 85kg (posledica poslovnih ruckova - *jagnjece brigade*)!

Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 18:37

dpuric (citat):
U JNA otisao sa 54 vratio se sa 52 kg (kao vreca cementa). Sada imam 85kg (posledica poslovnih ruckova - *jagnjece brigade*)!

Kolega dobili smo kritiku posto je ovo tema Golf II  Smile
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 3968
ČLAN OD: : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 19:50

Stazio (citat):
Čekam još samo Lacoša sa komentarom, pa da počnemo pričati o pečenom jagnjetu umjesto napolitanki. lol!

Moram se umješati jer me se spominje.Što se mene tiće ne računajte na mene što se tiće napolitanki,a ni čokoladnog mlijeka koje ide uz napolitanke.300 dana od onih što sa bio u JNA to mi je bio glavni obrok. Crying or Very sad

Na vrh Go down
dojran
Podporučnik
Podporučnik
dojran

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 20:53

SveJug (citat):
Kupi ovakvo nesto ali neverujem da ces naci sa ovakvim tablicama.  Cool  Pretezno svi novododjosi (doseljenici pogodjeni dogadjajima na prostoru SFRJ) kupuju ovakvo nesto ili li pak Golf. Neutral

Hvala, ali više me privlače automobili s potpisom "caroserista" bez obzira na godine samo da je OK!

Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 21:21

Stazio (citat):
dojran (citat):
Zapisali smo mi broj  crvenom Puntu,može kazna i naknadno Laughing.-...

Može se izvući jedino ako plati turu u kantini (obavezno i napolitanke). Laughing

To se podrazumeva, msm ostao sam dužan odgovor,  da ne ispadne da eskiviram.  cheers
Na vrh Go down
pera84
Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 21:28

Drugovi, treba mi pomoc. Moze li mi neko reci, jesu li na ovom BMW-u felne 18 ili 19 cola???

pera84: komentar modifikovan dana: Sat 13 Apr 2013 - 4:57; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 21:30

Evo da završimo sa upadicom na temu, a nije upadicama mjesto na njoj, ali vezano je uz temu:

1. kada se otvori gepek na golfu dvojki, krasno stane janje na ražnju (priprema pred pečenje)
2. U JNA otišao sa 77 kg, izašao sa 85 kg, sada nekih traljavih (jutros se mjerio) 108 kg.
3. Imam jednog koreanca, i super sam zadovoljan sa njime u pogledu konfora i potrošnje, a i izgleda riječ je o Daewoo Lanos 2, a poćeo sam davno davno sa fičekom koji me je vijerno služio i od njega je ostala za uspomenu na tavanu prednja hauba (udaljena je na pristojnoj udaljenosti od visečih suhomesnatih proizvoda).

tenk

Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 21:31

Koje pobogu felge, nemogu spustiti pogled nešto me koći u vratu, pa ide sve nadolje What a Face

Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 21:51

Ipak mi je funkcionalnost važnija od styling-a. Zaokupljen airbag-ovima na felne ne obraćam pažnju. Basketball

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

Forumska Spomenica 2009 FS
Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) Orden NA
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Jubilarna Medalja 10 godina JM
BROJ POSTOVA: : 4400
ČLAN OD: : 2009-11-15
M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 22:56

East&West (citat):
Ipak mi je funkcionalnost važnija od styling-a. Zaokupljen airbag-ovima na felne ne obraćam pažnju. Basketball

Čovjek doslovno poželi da se airbegovi otvore i da glava utone u njih  lol!
E&W  lol!

Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 23:44

dečki, nikako da prebacim na 9 stranicu, sve čekam da se airbeg otvori... affraid

Kapetan I klase
Kapetan I klase

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
JM10 JM
BROJ POSTOVA: : 4561
ČLAN OD: : 2011-06-23

KomentarNaslov komentara: Re   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeTue 26 Mar 2013 - 23:53

Nek' vam slucajno vide lepse polovine taj BMW pa ce vam stvarno trebati airbag-ovi... Wink
Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 12:51

bojnik (citat):
dečki, nikako da prebacim na 9 stranicu, sve čekam da se airbeg otvori... affraid

Samo za tvoje oči:

Domaće je domaće, jel' tako išla ona reklama??? [You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 12:59

aleksandar obradovic (citat):
Nek' vam slucajno vide lepse polovine taj BMW pa ce vam stvarno trebati airbag-ovi... Wink

Aleksandere, šta fali da vide ove jugiće ??? Neka pitaju sve što ih zanima! [You must be registered and logged in to see this image.]
Na vrh Go down
Stazio
Major
Major
Stazio

M(j)esto HN

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 13:01

East&West (citat):

Naučili smo što je "airbag" a sada su na redu "amortizeri". lol!

Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 13:14

Ili možda dodatna oprema ? Very Happy Od svega ovoga ja bi samo dodatnu opremu! lol!

Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 13:37

A jeste neki, jedva sam uspio itvoriti 9 stranu, kad ono, domačice. Svake pohvale postavatelju slika što nam je omogućio dublji uvid u svijet automobila, hvala do neba, čovjek ući dok je živ. sagledavajući dosad viđeno mislim da će i dalje biti zgodnih uradaka, a sve u cilju podizanja svijesti kod ljubitelja limenih ljubimaca. Idem popiti jedan Andol 100 čuvar herca, za svaki slućaj. salutiranje

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeWed 27 Mar 2013 - 14:21

bojnik (citat):
A jeste neki, jedva sam uspio itvoriti 9 stranu, kad ono, domačice. Svake pohvale postavatelju slika što nam je omogućio dublji uvid u svijet automobila, hvala do neba, čovjek ući dok je živ. sagledavajući dosad viđeno mislim da će i dalje biti zgodnih uradaka, a sve u cilju podizanja svijesti kod ljubitelja limenih ljubimaca. Idem popiti jedan Andol 100 čuvar herca, za svaki slućaj.  salutiranje

Dobar si Bojniće ja sam već na Ormidolu  lol!

Podpukovnik
Podpukovnik
pera84

JM10 JM
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 14:40

Evo za sve one kojima je na prvom mjestu bezbjednost auta. I one kojima se ukocio ( kaziprst ) pa ne mogu prevrnuti na iducu stranicu,

pera84: komentar modifikovan dana: Sat 13 Apr 2013 - 5:19; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 19:40

Kad ja uprljam auto dovedem da ga operu ove curice bounce

Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
bojnik

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 19:43

Dečki, mislim da je ovo smišljeni napad unutarnjih prijatelja, a sve u svezi rješavanja starijih i bolesnijih pripadnika Foruma. Poradi očuvanja vlastitog zdravlja do daljnjega neposjećujem ovu temu. A još da mi radi postavljanje slika mogao bi eventualno i uzvratiti udarac. granata

Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 20:27

Stavljaj aute s "dodatnom opremom"!Stavljaj nek odapnemo ko je.... od srčanog udara! lol!

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 20:34

Od nečeg se mora umrijet Laughing ,ha Purger

Na vrh Go down
purger
Kapetan I klase
Kapetan I klase
purger

M(j)esto ZAGREB

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 20:43

Koji Cadilac!Auto je mrak! Very Happy

Kapetan
Kapetan
lacoš

Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 20:50

A zračni jastuci,samo da se ne otvore Shocked

Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 23:26

Yugaši

Na vrh Go down
SveJug
Kapetan I klase
Kapetan I klase
SveJug

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto Svedska

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeThu 28 Mar 2013 - 23:54

Da nemislite da sam razmazen i da samo Volvo vozim. Evo naprimer jedan nas izlet. Smile

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 0:28

Ovakav, baš bijeli, sam vozio 90-tih. Yugo Florida 1.4 Very Happy

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 0:35

A prije Yugo Floride sam imao ovakav crni Renault 5 alpine turbo!
Super auto za zezanje i cure, ali je trošio puno, kvario se i općenito se nisam s njim baš usrećio.... Surprised

Very Happy

Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 0:43

Max Blitz (citat):

Max znaš li sudbiinu svoje Flojke. Baš danas mi piše prijatelj iz Zagreba: te floride su kod nas definitivni raritet - u Zgb su samo 4, a u cijeloj Hrvatskoj ih ima možda 15 registriranih...
Na vrh Go down
Matrix
Poručnik
Poručnik
Matrix

BROJ POSTOVA: : 2369
ČLAN OD: : 2011-04-23
M(j)esto Dalmacija i šire - PROM-3

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 0:44

Imao davno "stojadina" Mediterana(znate i zbog čega),Troje vrata,spušten,felge 14 cola,široke gume,na prednjem trapu obavezne milicijske"skije",nabrijan motor i fataj cure.Jači je ipak bio Jugo kako je Purger napisao,svašta se spojlerisalo Laughing U Juga prvo ubacio mašinu od Ritma 1.6,ojačali prednji trap,ubacili box u kokpit,spojleri sa svih strana i felge od 14 coli.Nazad gume 205/55,naprijed 195/50.Bilo je još puno toga na njemu i vožene su neke trkice.Krajnja brzina je bila 211 km službeno zabilježeno.To nam nije bilo važno jer je bio stabilan a ugradnjom jačih diskova naprijed i umjesto pakni i diskove nazad kočio je kao tenkić Laughing Mladi i ludi ali je bilo i veselo i nismo sjedili za tipkovnicom nego masnim i crnim rukama po diskaćima šlatali cure kojima to baš i nije smetalo Smile .

Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 1:01

East&West (citat):
Max Blitz (citat):

Max znaš li sudbiinu svoje Flojke. Baš danas mi piše prijatelj iz Zagreba: te floride su kod nas definitivni raritet - u Zgb su samo 4, a u cijeloj Hrvatskoj ih ima možda 15 registriranih...

Samo 4? Otkud vam taj podatak? Jedino ako je baš s MUP-a..... hm.... scratch
Meni se čini da vidim tu i tamo koju po gradu i da ih je više.
Ima je i jedan moj susjed u Trogiru.
Prodao sam Floridu nekom čovjeku iz Zagreba 2000-te g.

Taj auto je meni bio dobar, bolji nego što kruže priče o njemu, ali ipak ništa naročito. Imao je zanimljivu kontrolnu tablu sa dosta pokazivača ovoga i onoga i nekih dodatnih detalja koje se nađu na mnogo skupljim autima viših kategorija. Ta dodatna oprema je najčešće bila potpuno nepotrebna i samo se kvarila.
Florida je neka kopija Fiata Tipo, imaju vrlo sličan oblik i dimenzije.

Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
East&West

Prim(j)eran Vojnik PV
M(j)esto BG

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 1:08

Max Blitz (citat):
Samo 4? Otkud vam taj podatak? Jedino ako je baš s MUP-a..... hm.... scratch

Zar sumnjaš, valjda znaš da OZNA sve dozna !  cheers
Na vrh Go down
Matrix
Poručnik
Poručnik
Matrix

BROJ POSTOVA: : 2369
ČLAN OD: : 2011-04-23
M(j)esto Dalmacija i šire - PROM-3

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 1:26

East&West (citat):

Može biti brojka registriranih ali po otocima ih ima dosta bez registracije.S obzirom na tadašnje stanje dosta ljudi je ipak ostalo privrženo "stojkama" i "jugićima" a i brže su ih isporučivali nego ranijih godina.

Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitimeFri 29 Mar 2013 - 1:37

Matrix (citat):
Može biti brojka registriranih ali po otocima ih ima dosta bez registracije.S obzirom na tadašnje stanje dosta ljudi je ipak ostalo privrženo "stojkama" i "jugićima" a i brže su ih isporučivali nego ranijih godina.

Da, ali recimo otoci Veliki i Mali Drvenik u trogirskom arhipelagu se čiste od takvih automobila. Policija ih popisuje i to želi maknuti skroz. Ne možeš više kupiti kartu za trajekt za prevesti automobil na spomenute otoke bez predočenja valjane prometne dozvole, a provjeravaju to i prilikom samog ukrcaja vozila. Po otocima su uglavnom bili neregistrirani stojadini i renaulti 4 (dobri su za rad u polju i transport svega potrebnog), a našlo bi se svašta još. Very Happy
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: AUTO hm KUTAK   AUTO hm KUTAK - Page 3 Icon_minitime

Na vrh Go down

AUTO hm KUTAK
Na vrh 
Stranica 3/20Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next
 Similar topics
-
» AUTO hm KUTAK
» SVAŠTARA
» Priroda u mome kraju (drugi dio teme)
» KUTAK ZA VICEVE
» Tumbanje u auto industriji/USA/China