FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Spomenica 2009 Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4334 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 1:56
Zamolio bih moderatore da izbrisu moj profil. Hvala na ustupljenom prostoru. Svako dobro,kako administratorima,tako i clanovima,gostima ,etc
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14452 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:09
milutins (citat):
Zamolio bih moderatore da izbrisu moj profil. Hvala na ustupljenom prostoru. Svako dobro,kako administratorima,tako i clanovima,gostima ,etc
Na forumu ne postoji praksa brisanja profila.
milutins Kapetan I klase
Spomenica 2009 Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 4334 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 63
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:17
Vojnik bez čina (citat):
milutins (citat):
Na forumu ne postoji praksa brisanja profila.
Postoji-upravo ste Vi to uradili ranije-Tema -datiranje kraja postojanja JNA 31 MAJ 2009 7:07 PM.Lakse je Vama to odraditi nego ja da brisem sve svoje postove-gubio bi se smisao postojecih komentara. Razlog za ovo je licne prirode neslaganje sa izbrisanim postom u vojnoj temi kopnena vojska. Ziveo i svako dobro
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:23
Brisanje posta i brisanje profila su dvije različite stvari. Ne trebaš se ljutiti, jer su tvoji postovi morali biti izbrisani zbog pravila foruma. To se uvijek nekome desi, nema ništa osobno u tome. Nadam se da ćeš preispitati svoju odluku i ostati na forumu, kao i svi drugi, jer su pravila za sve ista.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:29
Nema ljutnje,niti mijenjanja misljenja. Jos jednomi Vas zamoljavam da izbrisete moj profil. Ne smatram da sam prekrsio pravila(odnosi se na" kopnenu vojsku" a ne na "mirovine". Ziveo-jedan clan vise lil manje je nebitan u celoj ovoj prici.
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:33
Nije baš tako, svaki član je važan i ne želimo nijednog vrijednog člana izgubiti. Ako treba izvadit ću iz arhive tvoje postove, pa možemo zajedno pogledati u čemu je stvar.
PS: čak i u slučaju brisanja profila, postovi ostaju. Ne postoji mogućnost za obrisati sve postove jednog člana odjednom.
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:38
Vojnik bez čina (citat):
Nije baš tako, svaki član je važan i ne želimo nijednog vrijednog člana izgubiti.
Nisam potpuno siguran??
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:41
East&West (citat):
Vojnik bez čina (citat):
Nije baš tako, svaki član je važan i ne želimo nijednog vrijednog člana izgubiti.
Nisam potpuno siguran??
Javno se ispričavam što sam te krivo skužio na chatu.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 2:42
East&West (citat):
Vojnik bez čina (citat):
Nisam potpuno siguran??
East&West hvala na "podrsci"-izgleda da se u jednom slazemo a to je da se ne slazemo-bolje cje priznacete sukob misljenja nego nekakav drugi. Pozdrav na Sever Evrope
East&West Poručnik
Prva Petol(j)etka PV BROJ POSTOVA: : 2558 ČLAN OD: : 2012-11-06 DOB : 68 BG
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 3:05
Mićo, da budem iskren, ono što sam napisao moderatoru nije podrška tebi, već kritika za ono što se desilo između njega i mene.
Tvoja volja je hoćeš li i dalje ostati ovde ili nećeš, ali što kaže jedan naš član "Ako se ne slažemo, ne moramo se svađati".
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 3:49
Nikada se nisam bavio spekulanstvom-osim ako mi to nije stvaralo materijalnu dobit(priroda posla,posao kojim se bavim je orjentisan ka pravljenju profita a ne za ulazak u carstvo nebesko). Zasmetalo mi je sledece: Pre nekih 24 sata sam na forumu kopnene vojska upisao sledeci post,mada se ne secam svih detalja. Da li su Banski Dvori gadjani sa raketom Zemlja-Zemljaili su u pitanju MIG-ovi. Ovdje su prikazivali na CNN-u nekakav luster u kancelarijama-ili je u pitanju propagandni trik-kraj posta. Gdje sam ja ovdje politizirao,ispoljavao nacionalizam,ili podrzao eventualni napad na iste. Jednostavno me interesovao strucan odgovor od vas,vojnih lica-ne vidim razlog za brisanje
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 4:42
Vidiš Milutine, takve teme nisu za ovaj forum. Vojna desavanja u periodu izmedju 1991 i 1995 ne obradjujemo budući da ima više posve različitih tumačenja tih dešavanja. Što se foruma tiče pokušavamo biti neutralni, i to je izgleda najteže.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 7:50
Vidim da je nočas bilo vrlo živo. Koliko se sjećam ne mogu sa sigurnošću tvrdit jer sam ovih dana puno radio na čišćenju foruma ali taj post sam najvjerovatnije izbrisao ja. Zašto? Iz jednostavnog razloga kojeg je i VBČ naveo jer polemika oko tog čina u Banskim dvorima ovdje je nepotrebna i nije joj mjesto na ovom forumu. Pa ću ja onda reći baš onako kako si i ti Milutins počeo: Zasmetalo me sljedeće: Banski dvori su gađani sasvim sve jedno čime! Da nekakav luster je pao i nije propaganda! Propaganda je ovo što si ti napisao a ti se sada ljuti koliko hočeš!isto tako nijednom riječju nisam želio komentirat to tada kada si napisao taj post iz razloga koji je više nego poznat "nisam želio produbljivat krizu i mogućnost daljnih sukoba". Dakle potpalom ovakvog fitilja koji si ti potpalio dešava se OVO protiv čega se kompletna administracija bori. Gledaj kao član ovog foruma odavno sam shvatio da postoje "dvije" istine a polemizirat ovdje koja je prava definitivno nema smisla! A ti sada dokaži koje su ti namjere bile ako su bile dobre onad češ sigurno ostat na forumu! Što ja kao i VBČ i ostali članovi sigurno žele!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 8:16
Ajde nemoj da se ljutiš Milutine, jedan post više ili manje izbrisan i meni je pa evo još sam tu i pišem. Idemo dalje sa temom ISELJENICI:
Prva stvar koju najviše poštujem kod iseljenika, bez obzira na razlog iseljenja i bez obzira na nacionalnu strukturu, je to što su i u drugim državama daleko od svoje domovine, sačuvali svoj materinji jezik, obićaje i kulturu (kao što prije rekoh netko više netko manje, a mali postotak nikako). Lijepo je vidjeti i da tamo u "tuđini" (sada već postoje i 6 - 7 generacija iseljenika) ozvanja jezik i pjesma, a bogami i ostali obićaji u vidu HRANE i prehrambenih navika.
Pozdrav svim Forumašima koji su u "tuđini"
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 13:53
Apsolutno nezadovoljan odgovorom,razlogom za brisanjem gore navedenog posta.Takodje je moj post sa ratne mornarice izbrisan,kao i moj zahtjev da se izbrise netacan tekst od ranije po istoj temi-proizvoljna konstatacija koja, po mom misljenju, nije umjesna. Jos jednom zamoljavam administratore da izbrisu moj profil. PS-izvinjavam se na sugestijama u vezi administratora-poznato mi je da nisu obavezni objasnjavati razloge brisanja,kao i da im nije posao rasprava sa forumasima.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 15:31
Osobno ne bih više komentirao ,svoj stav sam iznio ostalo je na ostatku administracije.
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 15:58
Ja bih takodjer zaključio s ovom temom, jer sam ono bitno rekao. Nije važno tko je izbrisao post, jer je cijela administracija ovlaštena da provodi red. Ovo nije ni prvi ni posljednji put da je netko nezadovoljan brisanjem postova, ali svatko tko se priključi forumu automatski prihvata i njegova pravila. A, dotični post je definitivno izbrisan zbog forumskih pravila.
Ovo nije adekvatno mjesto za žalbe pa će dio postova koji se odnose na to biti prebačeni na odgovarajući podforum.
Želim naglasiti da, ni prema pravilima foruma ni platforme na kojoj se nalazi naš forum ne postoji obveza brisanja korisničkog profila na zahtijev.
Adminsitracija je zainteresirana za svakog člana, ali svoje vrijeme i trud nastoji koristiti na mnogo svrsishodniji način.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 12.03.13 19:59
Kao clan tima administracije , reci cu i svoj stav po pitanjima koja su izneta u ovoj temi. -Sto se tice obrisanog Milutinovog posta od strane gen.Purgera, reci cu da je ucinjeno dobro time sto je komentar eliminisan. Uopste sam, ponavaljam protiv spominjanja bilo kakvih dogadjaja, ljudi, mesta...ili slicno , o kojima mi clanovi foruma imamo razlicito gledanje i misljenje. Takve situacije dovedu do opcije da cela tema postane 'kriticna"i onda imamo jos veci problem. Dakle Milutine post nije obrisan zato sto je tvoj , vec zato sto je mogao izazvati komentare i odvesti temu u nezeljen tok.To moras shvatiti i moras znati da je to najefikasnije i najsigurnije oruzje moderatora u ovakvim situacijama.
-Misljenje o drugom postu u mornarici je da to treba pregledati jos jednom i videti ima li elemenata za eventualno brisanje onog sto si spomenuo......videcemo i konkretno izneti stav.
-Sto se tice zahteva za brisanje profila.........neumesno je da to administracija ucini.Admin i moderatori nisu pravili niciji profil niti koga registrovali pa prema tome nece ni brisati isti...!!!Logicno je....
-I na kraju verujem da ce ova epizoda , kao sastavni deo foruma, brzo otici u zaborav i da cemo nastaviti bez problema kao i do sada.U slucaju da ipak odlucis da napustis forum, sta bih rekao , vec zelim ti svu srecu i zdravlje u zivotu.
PS---Purger ima jedan stav i misljenje o dogadjaju iz kriticnog posta.! Ja imam sasvim drugi.!To je razumljivo.Koliko je razlicito je nebitno. Medjutim imamo ISTI STAV DA SVI TAKVI I SLICNI POSTOVI TREBA DA IDU U KOS....to je bitno
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 20:07
Eto ti onda plus jer imamo različite stavove
milutins Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 21:46
Sokiran sam Generalovom tvrdnjom u vezo bombardovanja BD.Pogotovo sto su o tome misljenja oprecna,ne samo na nasim balkanskim prostorima nego i sire. A luster na stolu pokojnog Predsednika?Ko vjeruje u to neka vjeruje. Tvrdnje Generala su neprimerena njegovom polozaju na ovakvom,povrh svega moram priznati dosta ozbiljnom i kvalitetnom portalu.Neumesno je iznositi vlastita verovanja kao nacelne aksiome. No,hvala Bogu da su ovo samo nase mirnodopske trzavice,nedao Bog nikada vise ratne strahote koje ja hvala istom nisam iskusio. Pohvalno je sto nisam naletio na plotunski napad,efekat copora i sl,za mene je to zaista prijatno iznenadjenje.
milutins: komentar modifikovan dana: 12.03.13 22:11; prepravljeno ukupno 1 puta
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3590 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 22:09
Stvarno vučeš ljude za jezik!
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 22:24
Jednostavno, postoje pravila foruma. Učlanjenjem ovdje smo ih prihvatili i moramo ih poštovati. Administracija će se truditi da to tako i bude, nepristrasno i bez razlika. Naravno, uvijek postoji mogućnost greške, zato će svaka osnovana primjedba biti razmotrena. Mislim, da uz dobru volju, postoji mnogo tema na kojima se možemo lijepo družiti i dobro zabaviti.
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3590 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 60
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 22:27
Da,jedna od tema je i "karaula Stari Dojran"!
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2745 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 59 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 23:31
A tu mi je komentar, ok sve u redu, mislio sam da opet nisam nekoga uvrijedio, jer sam prije napisao da odustajem od povratne paljbe na tuđa mišljenja i poglede. Idemo dalje, ima tema a biti će i novih.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 23:38
bojnik (citat):
Idemo dalje, ima tema a biti će i novih.
Tako je bojniče, ti si pokrenuo nekoliko stvarno dobrih tema.
bojnik Poručnik
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 12.03.13 23:48
Opet ću nešto otvoriti, ovoga puta strogo na temu iz JNA, samo moram malo da dobro razradim istu. Vidjet ćemo dali će polućiti dobar uspijeh. Pozdrav ekipi, idemo lagano nina nana, požarni gasi svjetla i nemoj ujutro da vidim čikove kod ulaza.
purger Kapetan I klase
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova 13.03.13 9:40
milutins (citat):
Sokiran sam Generalovom tvrdnjom u vezo bombardovanja BD.Pogotovo sto su o tome misljenja oprecna,ne samo na nasim balkanskim prostorima nego i sire. A luster na stolu pokojnog Predsednika?Ko vjeruje u to neka vjeruje. Tvrdnje Generala su neprimerena njegovom polozaju na ovakvom,povrh svega moram priznati dosta ozbiljnom i kvalitetnom portalu.Neumesno je iznositi vlastita verovanja kao nacelne aksiome. No,hvala Bogu da su ovo samo nase mirnodopske trzavice,nedao Bog nikada vise ratne strahote koje ja hvala istom nisam iskusio. Pohvalno je sto nisam naletio na plotunski napad,efekat copora i sl,za mene je to zaista prijatno iznenadjenje.
Gotovo za nepovjerovat Milutinse ovakva rasprava s tvoje strane s obzirom na ono za što si se predstavio. Ti kao jedan svijetski čovjek povezan rodbinskim,kumskim....i drugim vezama sa svim narodima,vjerama sa prostora bivše nam države pa ovako prozirno pisat o stvarima na koje si upozoren na način da ti je post obrisan.Dakle samo obrisan ali ne upozoren javno ni putem pp.(to o administraciji govori sve) Bilo bi tragično ali meni je smiješno da" ti tamo daleko preko bare " nikada netko od kumova nije objasnio neke stvari o kojima ti ovdje pišeš,pišeš o nečem što te prvobitno dolaskom na ovaj forum "uopće ne interesira". Bilo bi to kao da sam ja ovdje izjavio da je Beograd bombardiran od strane vanzemaljaca a ne NATOA a civilne mete možda čak i od nekog drugog Dakle što ti želim reći? Imaš stila moja ocijena za scenarij je 5 (ja ti čak dajem 6) režija 3 za umjetnički dojam (ja ti dajem 2 jer je sirovo).Definitivno imaš stila nisi udario na forum onako bez veze postavljajući nekakve glupe slike Ante ili Draže baš si uletio onako fino "da traje" da se lagano urušava . Ostalim članovima isto tako želio bih poručiti DA SADA VIDE jedan školski primjer situacije razglabanja o nečemu čemu ovdje nije mjesto,o nečemu što pravila foruma NE DOZVOLJAVAJU (a mićo takvim pravilom ni odgovorom zašto mu je post obrisan nije zadovoljan). Ti Milutinse kažeš da ja iznosim vlastita uvjerenja o događaju To ja nisam započeo! ti si iznio svoja uvjerenja koja si čuo "tamo daleko preko bare".Jedan čovjek je izgubio život zato što je vjerovao da se to neće desiti Da slažem se nedaj bože više onakvih ratnih strahota! A to što kažeš da nisi naletio na plotunski napad, e moj Milutinse to ti samo misliš samo što čopor za razliku od tebe ima barem malo srama u sebi. I za kraj tvoje iznošenje ovakvih stvari ovdje koje nisu u skladu sa pravilima foruma biće sankcionirano tvojim odlaskom jedno 7 dana na ribolov. Ovime se ispričavam svim članovima ako sam možda nekoga povrijedio kakvom nesmotrenom riječju ili navodom jer doista mi to nije bila namjera. Sve ovo ja nisam započeo niti je to moj stil. Ali da Milutins ima stila Ima
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Žalba u vezi brisanja postova