Pozdravljam društvo
Bio sam u prvom paviljonu kraj piste na katu desno ako se gleda prema ulazu u zgradu. Na žalost ne mogu se sjetiti kako se točno zvala jedinica ali bio sam artiljerac na samohodnim haubicama 122mm 2S1. Ta moja jedinica bila je nasljednica tzv. 1. Proleterske Brigade i uvijek smo mi bili ti koji smo paradirali strojevim korakom na svim proslavama.
Htio bih saznati gdje su mi bivši prijatelji i nadam se da će se netko javiti. Neposredno pred rat uspio sam se čuti sa dvojicom s kojima ponovno nemam kontakt. Prije tri godine sam pronašao još jednoga i rekao je da će čak možda i navratiti do mene jer mu je usput ali ni s njim se od tada nisam ni čuo ni vidio. Danas sam u kontaktu samo s jednim i on je u SAD-u. Bilo mu je drago što sam ga pronašao preko fejsa i što sam mu se javio. Nije nas bilo puno nego desetak jer se radilo o 1 ili 2 artiljerijska odjeljenja. Ne sjećam se baš. Starješine Andreski Dragan (bio prije 2-3 godine u Hrvatskoj na TV-u u nekakvoj komisiji za razoružanja), Zoran Nedeljković (ljudina i po), Rade Vukosavljević, Mujo Krasnići...
Eto, toliko od mene u prvom postu. Ne očekujte da se baš previše javljam ali tko zna...
Pozdrav