FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Maršalka, Skopje, januarska 1984.

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Vlad N
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 31
ČLAN OD: : 2013-03-12

Maršalka, Skopje, januarska 1984. Empty
KomentarNaslov komentara: Maršalka, Skopje, januarska 1984.   Maršalka, Skopje, januarska 1984. Icon_minitime12.03.13 2:29

Pozdravljam društvo
Bio sam u prvom paviljonu kraj piste na katu desno ako se gleda prema ulazu u zgradu. Na žalost ne mogu se sjetiti kako se točno zvala jedinica ali bio sam artiljerac na samohodnim haubicama 122mm 2S1. Ta moja jedinica bila je nasljednica tzv. 1. Proleterske Brigade i uvijek smo mi bili ti koji smo paradirali strojevim korakom na svim proslavama.

Htio bih saznati gdje su mi bivši prijatelji i nadam se da će se netko javiti. Neposredno pred rat uspio sam se čuti sa dvojicom s kojima ponovno nemam kontakt. Prije tri godine sam pronašao još jednoga i rekao je da će čak možda i navratiti do mene jer mu je usput ali ni s njim se od tada nisam ni čuo ni vidio. Danas sam u kontaktu samo s jednim i on je u SAD-u. Bilo mu je drago što sam ga pronašao preko fejsa i što sam mu se javio. Nije nas bilo puno nego desetak jer se radilo o 1 ili 2 artiljerijska odjeljenja. Ne sjećam se baš. Starješine Andreski Dragan (bio prije 2-3 godine u Hrvatskoj na TV-u u nekakvoj komisiji za razoružanja), Zoran Nedeljković (ljudina i po), Rade Vukosavljević, Mujo Krasnići...

Eto, toliko od mene u prvom postu. Ne očekujte da se baš previše javljam ali tko zna...

Pozdrav

Na vrh Go down
inzinjerac
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 3
ČLAN OD: : 2013-06-10

KomentarNaslov komentara: Re: Maršalka, Skopje, januarska 1984.   Maršalka, Skopje, januarska 1984. Icon_minitime10.06.13 0:20

Ja sam bio januarac 1984, ali inzinjerac,mislim da je drugi paviljon ,kad stojis na pisti ,desno iza je bio paviljon.Mislim na pistu preko puta kuhinje.
Na vrh Go down
stari FAZAN
Vodnik I klase
Vodnik I klase
stari FAZAN

BROJ POSTOVA: : 556
ČLAN OD: : 2013-12-11
M(j)esto JUZNA AUSTRALIA, ADELAIDE

KomentarNaslov komentara: Re: Maršalka, Skopje, januarska 1984.   Maršalka, Skopje, januarska 1984. Icon_minitime07.02.14 3:44

BILO JE TO OVDJE MOMCI...ZAR NE ???

[You must be registered and logged in to see this image.]
ajd se momci prebacite gore za ZAJEDNICKI STOL...:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Maršalka, Skopje, januarska 1984.   Maršalka, Skopje, januarska 1984. Icon_minitime

Na vrh Go down

Maršalka, Skopje, januarska 1984.
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Skopje, farma Petrovec, 1984/1985, VP 8410
» Maršalka Skopje, četa veze VP 4466/10
» Ohrid 1984 Januarska Klasa
» Štip VP 4447/ 2 klasa januarska 1984.
» Koprivnica, 1983/84, vezisti