FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Kasarna Petrovac na Mlavi

Go down 
+42
Nenad1969
Šiško81
1985 dare
PORUCNIK
Lena88
brodnasavi
Gorica 660
gavric
illyan
francturk
bojan nenovic
boro
fsoba
gari68
BojanN
013gonzo
mariofilo
titec
Fricko
Andrej960
lacoš
Dubrovčanin
wwatapi
marko15
LUPE44
Tanasić Dobro
darkoss
damjan1988
brico 87
heka
Djida
Petek
1983
6550/33 avgust 84
Kemo Specijalac
dpuric
Dok
sasa x
missar
Max Blitz
darkos
janeztrdi
46 posters
Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorPoruka
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

BROJ POSTOVA: : 547
ČLAN OD: : 2012-12-29
DOB : 55
M(j)esto Ljubljana

Kasarna Petrovac na Mlavi Empty
KomentarNaslov komentara: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 9:40

Pozdrav svima,ako se slučajno neko nađe koji je služio u kasarni ,petrovac na mlavi neka se molim javi.Ja sam služiio godine 88/89.Ako slučajno imate neke fotke ,molio bi da mij jih pošaljete,jako se rado sječam tih vremena.Možda mi neko ko živi tamo može reči dali kasarna uopšte još stoji?Vjerojatno ne pošzo je več tada bila jako stara.Rekli su da je tamo prije bila konjušara.zelo bi bio veseo nekog odgovora.

puno vas pozdravlja Janez iz Slovenije i sretne praznike svima,
Lp Janez
Na vrh Go down
darkos
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 1
ČLAN OD: : 2011-01-26

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 16:16

Kasarna u Petrovcu na Mlavi više ne postoji, sada je to smeštaj za izbegle kosovare
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 16:58

darkos (citat):
Kasarna u Petrovcu na Mlavi više ne postoji, sada je to smeštaj za izbegle kosovare

Nije poanta je li objekt još uvijek u funkciji kasarne, nego postoji li uopće. Question
Nisam sasvim shvatio, je li bivša kasarna srušena, pa je sagrađeno nešto novo ili je kasarni prenamijenjena svrha?
Ukoliko stanuješ u blizini, poslikaj nam objekt i stavi fotografije na forum, to bi Janeztrdi htio, a zanima i nas ostale. Eto... hvala i dobro došao na forum! Very Happy
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

BROJ POSTOVA: : 735
ČLAN OD: : 2012-05-21
DOB : 71

KomentarNaslov komentara: Re: kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 17:11

janeztrdi (citat):
Pozdrav svima,ako se slučajno neko nađe koji je služio u kasarni ,petrovac na mlavi neka se molim javi.Ja sam služiio godine 88/89.Ako slučajno imate neke fotke ,molio bi da mij jih pošaljete,jako se rado sječam tih vremena.Možda mi neko ko živi tamo može reči dali kasarna uopšte još stoji?Vjerojatno ne pošzo je več tada bila jako stara.Rekli su da je tamo prije bila konjušara.zelo bi bio veseo nekog odgovora.

Lp Janez

Janeztrdi, ako je ovo deo tvoje kasarne, imam toga još. I tebi sretni praznici... Smile cheers

[You must be registered and logged in to see this image.]

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 17:12

jeste tako je,Max Blitz je u pravu ako slučajno imaš mogučnost da napraviš koju fotku bili bi ti jako zahvalni ipak ti puno hvala na odgovoru,lp
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 17:20

Janez, slobodno kreni s pričama iz JNA, sve čega se možeš sjetiti, rado ćemo te pratiti i priupitati razne stvari koje nam padnu na pamet! bounce Very Happy
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 18:13

da prijatelji moj,to je moja kasarna u kojoj sam služio narodu,puno ti hvala pa bi te molio ako još imaš fotografija da mi jih pošalješ.
Stvarno si mi polepšao dan,želim ti vse najbolje u životu i sretne praznike i puno zdravlja.

Još ti jednom hvala,svi se veselimo novih fotki -PUNO HVALA
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 18:21

Max Blitz (citat):
Janez, slobodno kreni s pričama iz JNA, sve čega se možeš sjetiti, rado ćemo te pratiti i priupitati razne stvari koje nam padnu na pamet! bounce Very Happy

Da kažem iskreno,ja imam stvarno samo ljepa sječanja na vrijeme kad sam služio vojsku,samo se nadam da ču jednog dana moči dođi još jednom u Petrovac na mlavi da se malo razgledam i prisječam na stare dane i stare prijatelje sa kojima smo bili tamo.

Doktor Živago voli ovaj upis

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: fotke kasarne petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 18:25

missar (citat):
janeztrdi (citat):

Lp Janez

Janeztrdi, ako je ovo deo tvoje kasarne, imam toga još. I tebi sretni praznici... Smile cheers

da prijatelji moj,to je moja kasarna u kojoj sam služio narodu,puno ti hvala pa bi te molio ako još imaš fotografija da mi jih pošalješ.
Stvarno si mi polepšao dan,želim ti vse najbolje u životu i sretne praznike i puno zdravlja.

Još ti jednom hvala,svi se veselimo novih fotki - PUNO HVALA

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 19:38

Ljudi,da vam ispričam ,da znate što znači ova fotka gore koju je objavio MISSAR,koliko mogu vidjeti sa ove strane to su nekada bile spavače sobe kdje smo vojnici spavali.Bila je to nekad dosta mala kasarna i u svakoj od tih dveh kuča koje vidimo na fotki bila je jedna četa.Usred kasarne bilo je igralište od asfalta gdje smo se svaki dan postrojavali,bila je to mala ali uređena kasarna.
kad dobijemo još fotki,možda čem vam moči još šta ispričati.Ma šta da vam kažem,bili su to dani koji se nikad ne zaboravljaju!!
Pozdrav
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 19:56

Petrovac na Mlavi, evo, tu se nalazi:

Pogled iz zraka:

cheers sunny
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 20:08

Super Max Blitz,dobre fotke,lijep pozdrav iz Slovenije

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime30.12.12 22:48

janeztrdi (citat):
Super Max Blitz,dobre fotke,lijep pozdrav iz Slovenije

Janez, je li ovdje negdje tvoja kasarna?

[You must be registered and logged in to see this image.] Kasarne u Petrovcu na Mlavi [You must be registered and logged in to see this image.]

cheers

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime31.12.12 10:19

Pogled odozgo mi nije baš najsigurniji,ali one dvoje fotke izpod-TO JE TO,kasarna u kojoj sam bivao nekad.Godine čine svoje,več je tada bilo staro,tako da čudo da uopšte još stoji.Hvala ti Max Blitz

lp
Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

BROJ POSTOVA: : 80
ČLAN OD: : 2013-01-05
M(j)esto Sremska Mitrovica

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime05.01.13 21:59

Pozdrav Janezu, ja sam klasa Sept 88/89, Bio sam koliko me pamcenje sluzi, u trecoj ceti, kod kap. Radakovica. Od vozaca bvp secam se Velic Sejfulaha, Joske Rumana i izvesnog Tase iz Futoga...
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

BROJ POSTOVA: : 735
ČLAN OD: : 2012-05-21
DOB : 71

KomentarNaslov komentara: Re: kasarna Petrovac na Mlavi    Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime05.01.13 22:13

sasa x (citat):
Pozdrav Janezu, ja sam klasa Sept 88/89, Bio sam koliko me pamcenje sluzi, u trecoj ceti, kod kap. Radakovica. Od vozaca bvp secam se Velic Sejfulaha, Joske Rumana i izvesnog Tase iz Futoga...

sasa x, dobrodošao na forum. Koliko vidim, vi iz Petrovca se polako okupljate... Laughing
pozdrav cheers
Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime05.01.13 22:22

Zahvaljujem na dobrodoslici, slucajno ovde nabasah, al se nadam iskreno da ce naici jos ko, pozdrav svima
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime06.01.13 8:36

Zdravo sasa x,lijepo da si se javio,ja sam bio januarska klasa,završio sam služenje vojnog roka,januara 89 godine.Bio sam u komandi kao vozač komandnog BVP ali ga je komandant jako malo upotrebljavao(jedino kad smo išli na teren-pasuljanske livade) ,inače sam radio u komandi na telefonskoj centrali.tamo nas je radilo četvoro dečki.Samo sam jednoga našao koji je radio sa mnom, živi u Sloveniji u gradu Grosuplje.Moj nadrejeni u komandi je bio mlađi vodnik 1 clase Stojanovič ako ga možda znaš.Jako mlad momak u ono vrijeme tek malo stariji od nas!
Jako se radujem što si se javio pa te molimo svi skupa da nam napišeš ako se što god sječaš od onih vremena ako imaš neku priču ili nkoju fotku da nam šalješ ili ispričaš.
Puno pozdrava od Janeza
Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime06.01.13 9:24

Pozdrav Janez, ova trojica su tvoji klasici, vozaci bvp/a, ne znam dal ih se secas, ako ne, nije strasno, ja sam dosta njih zaboravio. Inace.nedugo po vasem skidanju, i ja sam zavrsio u komandi, u kafedzinici preko puta tvoje centrale,umesto nekog makedonca, kojeg bi ti morao znati. Ujedno sam bio i kurir komadanta, ime sam mu zaboravio, vozio je zutog ficu i niko ga nije volio,bio je po cinu kap prve klase, to je sve sto mi je ostalo od njega. Stojanovic je i meni bio glavni, ali sam ja imao incident sa komadantom, pa sam pocetkom maja imao taj peh da su me bacili u prekomandu u daleki Prizren. Ipak i pored svega, Petrovac mi je ostao u lepom secanju. Na prvoj slici od one tri gore, vidi se ceo kompleks kasarne, na uglu ove poprecne ulice pri vrhu slike. Slika ispod je spavaonica verovatno prve ili trece cete, dok je na trecoj vidljiv samo prozor od kupatila, secas ga se verovatno, u kakvom je stanju bio. Imao sam preko sto dana straze, sto u kasarni, sto na Zabrdju, tako da dobro poznajem svaki objekat. U trcoj ceti, dok sam bio kod Radakovica, imali smo catu martovca, iz Postojne, ne mogu se setit imena, pretpostavljam da ga znas, on mi je takodje ostao u lepom secanju, kao guster kod njega sam imao poseban tretman. Malo sam te dane potisnuo iz secanja, ali lepo se setiti tih vremena, nacicemo i koju sliku iz tih dana, pozdrav

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime06.01.13 10:18

Da kažem iskreno i ja sam puno toga zaboravio ali me trenuci kad sam tu gore na forumu vrate u one dane kad sam služio JNA pa se sa radošču sječam starih vremena,žao mi onih dječki vozača se ne sječam ali dpbro se sječam kafedžinice jeste preko puta centrale,puno sam kava tamo popio i sječam se makedonca koji je bio pred tabom u kafeđžinici a još pred njim je bio slovenac iz Ilirske Bistrice Viktor Kropič,njega se dobro sječam ali nemam kontakta sa njim.Možda se nađemo tu gore.
Kapetan koji je tebi bio komandant,mislim da se zvao Jovič i stvarno ga niko nije volio jer je bio zajebani jer kad sam ja bio u kasarni,komandant je bio po činu major-dobar čovjek,lijepo smo se slagali i svi su ga voljeli a taj kapetan prve klasa Jovič mu je tad bio zamjenik.major je bio stariji čovjek pa je izgleda otišao u mirovinu pa ga naslijedio Jovič.Ako možda imaš koju fotku stvarno bi je rado vidio,možda kasarne iz tih dana ili grada,što god.
Lijep pozdrav
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 12:06

aleksandar obradovic: komentar modifikovan dana: 13.01.13 19:34; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : ....resize)
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 12:18

Pozdrav svima,tek sad sam skužio kako ide postavljanje slike,pa sam zaboravio da stavim kraj fotke komentar.
Ova fotka je snimljena kad smo išli na teren na pasuljanske livade(iz kasarne petrovac na Mlavi).kao što se vidi smo malo odmarali i pošto je bila vručina nam je lubenica dobrodošla.
Na slici sam ja i moji prijatelji iz kasarne,sječam se samo onog zadnjog na desnoj strani,ime mu Gobec Dejan iz grosuplja,čuli smo se mobitelom pre par dana.Fotke su malo slabije jer tad nisi smio imati fotoaparat ali pošto sam imao prijatelja u koji je preuzimao pakete mi ga je tadašja djevojka slala u paketu.Objaviču još nekoliko fotka.

Lijep pozdrav svima
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 13:00

evo mene na pasuljanskim livadama

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 13:04

aleksandar obradovic: komentar modifikovan dana: 13.01.13 19:42; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : ....resize)
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

JM10 JM
Prim(j)eran Vojnik PV

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 14:25

janeztrdi (citat):
Objaviču još nekoliko fotka.

Janez, gledaj da ti fotografije budu dimenzija 800x600, osobito ova horizontalna 800. Inače se razvlači ekran, pa je nepregledno za čitanje teksta, nemaju svi vrhunsku kompjutersku opremu. Sad Very Happy
Samo nastavi, nemoj da te ova obavijest zbuni. Kod nejasnih i mutnih slika je bolje da su manjih dimenzija.
Pozzz cheers
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 17:10

tu sam ja sa prijateljima,žao mi je ali sam zaboravio kako se zvali ,pa ako se neko prepozna,nek se javi

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 17:17

pa još jedna

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 17:53

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 17:54

Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:04

Pozdrav, nikako da uhvatim vremena da se javim, pa hajd sad na brzaka. Gledao sam neki dan svojih par slicica iz vojske, pa onda shvatim da u nase vreme nije bilo foto tehnike kao sad, sve se svodi na krupni kadar lica i to je to. Sad mi je zao, ali stvarno nemam niti jedne jedine slike gde bi se video neki objekat, pa da to okacim ovde da prokomentarisemo zajedno. Kad uhvatim vremena, skeniracu ih, pa cu ih postaviti, ali ne mogu da obecam da ce biti odmah. Janez, trebao si malo smanjiti slike, ovako se lica tesko raspoznaju, ali u svakom slucaju je ok. Ja nisam imao cast da idem na Pasuljanske livade jer sam bio u onoj maloj grupici koji nisu bili ograniceno sposobni, pa sam non stop cepao strazu, ali mi je ovo vise odgovaralo jer nije bilo oficira, i osim onog dosadnog Jovica koji je znao u tri sata nocu da nas obilazi,niko nas nije drugi gnjavio. Pozdrav!
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:12

Pozdrav sasa x,da imaš pravo,slabe su fotke ali sad sam smanjio slike pa če ove koje objavim nadam se bolje izgledati.Još ču sad objaviti fotke kad sam bio kao vozač u BVP-m80 i kao vozač snimio BVP koji je stajao izpred mene.Posle toga ču još objaviti par fotki iz kasarne petrovac na Mlavi u vrijeme kad sam služio armiju.
POZDRAV SVIMA i nadam se da vam je u veselje pogledat fotke i sjetiti se kako je nekada bilo.
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:16

ova je fotka snimljena iz BVP-M80 koji sam vozio,baš smo trebali da krenemo
sa pasuljanskih livada pa sam na brzinu slikao BVP koji je stajao
izpred mene.Lijepa su to bila vremena.

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:20

to mi je prijatelj ,bio je jako zedan

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:21

tu sam i ja žedan

Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:29

Ti si jedan od retkih koji je imao foto aparat, koliko se ja secam kod nas ga niko nije imao, niti je bilo dozvoljeno, tako da su ti ove slike stvarno neprocenjive. Svaka cast, samo ih stavljaj, lepo se vratiti 25 godina u rikverc...
Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:31

janeztrdi (citat):
ova je fotka snimljena iz BVP-M80 koji sam vozio,baš smo trebali da krenemo
sa pasuljanskih livada pa sam na brzinu slikao BVP koji je stajao
izpred mene.Lijepa su to bila vremena.

koliko sam samo puta uletio na ova desna vrata...

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:42

sasa x,lijepo se sjetiti,jel da

lp
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:45

ovo je snimljeno iza naše spavaone-tu smo ja,Marjan Gavrič iz Varaždina i
Kahrimani Vesel iz Kosova(nisam siguran)

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:49

tu smo ja i prijatelj iz Varaždina Marjan Gavrič-bio je u pošti u kasarni,
tu se vidi kako je tad izgledala kasarna(Petrovac na Mlavi)

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 18:56

sasa x (citat):
Ti si jedan od retkih koji je imao foto aparat, koliko se ja secam kod nas ga niko nije imao, niti je bilo dozvoljeno, tako da su ti ove slike stvarno neprocenjive. Svaka cast, samo ih stavljaj, lepo se vratiti 25 godina u rikverc...

Jeste,bio sam jedan rijetkih koji je imao fotoaparat i kod nas nije bio dozvoljen ali hvala bogu smo uspjeli napraviti nešto fotki,puno mi znače te fotke

lp janez
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 19:32

Evo nas,iza zgrade gdje smo spavali

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 19:35

tu su mi još dva prijatelja kojima se na žalost ne sječam imena,
ako se neko prepozna ,nek se javi-MALO SE VIDI KAKO JE IZGLEDALA KASARNA

Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 20:58

janeztrdi (citat):
ovo je snimljeno iza naše spavaone-tu smo ja,Marjan Gavrič iz Varaždina i
Kahrimani Vesel iz Kosova(nisam siguran)

E, da ti budem iskren, tebe ne mogu da se setim, al ovu dvojicu znam dobro, mislim da su obojica radili u posti.

Na vrh Go down
sasa x
Gušter
Gušter

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime13.01.13 21:02

janeztrdi (citat):
tu smo ja i prijatelj iz Varaždina Marjan Gavrič-bio je u pošti u kasarni,
tu se vidi kako je tad izgledala kasarna(Petrovac na Mlavi)

Ovo je ispred spavaone prve cete, tu ste vi iz komande imali jednu prostoriju. Iza se vidi pista i ona kucica je desno kantina, bravo za sliku

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 8:52

Bravo sasa x imaš dobro pamčenje,ona zgrada na pozadi na lijevi strani je bila učionica dje smo imali predavanja i tamo je bio televizor pa sam neveče gledao razne filmove.

lp
Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 8:59

ovako izgleda kasarna danas

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 9:00

još jedna

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 9:00

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 9:01

Na vrh Go down
janeztrdi
Vodnik I klase
Vodnik I klase
janeztrdi

M(j)esto Ljubljana

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime14.01.13 9:02

Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Kasarna Petrovac na Mlavi   Kasarna Petrovac na Mlavi Icon_minitime

Na vrh Go down

Kasarna Petrovac na Mlavi
Na vrh 
Stranica 1/8Idi na stranicu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Skopski Petrovac, VP 8215/4, 1988/89
» Skopski Petrovac VP 4036/8 , 1985 godine
» Kasarna u Pirotu
» Kasarna Pantelej 88-89 maj
» Kasarna 'Maršal Tito' - Masline, Titograd 80-ih...