FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 879 ČLAN OD: : 2012-10-28 DOB : 60 Austrija
Naslov komentara: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:05
Otkako ste stavili ove kuglice, plutajuće zvjezdice i vrpce ne mogu da se ulogiram i izlogiram kako treba. Isto tako ne mogu da otvorim "newtopic". Svaki put kad te radnje želim obaviti moram kliknuti na "home" i na brzinu, dok nakit još nije krenuo, odraditi te radnje. Ne znam je li i drugi učesnici imaju iste probleme ali kod mene se to pojavilo s nakitom i strašno me nervira!
_________________ Živjeti znači boriti se
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:16
Meni ne rade smajlići, a često i 'Preview'.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14452 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:35
Boske (citat):
Otkako ste stavili ove kuglice, plutajuće zvjezdice i vrpce ne mogu da se ulogiram i izlogiram kako treba. Isto tako ne mogu da otvorim "newtopic". Svaki put kad te radnje želim obaviti moram kliknuti na "home" i na brzinu, dok nakit još nije krenuo, odraditi te radnje. Ne znam je li i drugi učesnici imaju iste probleme ali kod mene se to pojavilo s nakitom i strašno me nervira!
Hvala da si javio taj problem. Bit će otklonjeno. Ako bude još kakvih problema javi!
missar Stariji vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:36
Tasteri na dnu strane rade, ali na vrhu kako kad. pozdrav
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:38
Max Blitz (citat):
Meni ne rade smajlići, a često i 'Preview'.
Te nema veze s "nakitom" niti s forumom i definitivno je problem ili kod tvog servera ili browsera.
VBČ KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 0:40
missar (citat):
Je li sad sve ok?
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 09.12.12 0:54
missar (citat):
Tako je "stara kuko".... Paralelne opcije za sve imamo i u dnu stranice(newtopic i postreply)......kao i na pocetnoj stranici "login" je isto na dnu. Medjutim sada je sve OK.....kao i do sada normalno
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 14:10
Sve što je napisano u ovoj temi danas sam pročitao i sutra će mi se opet otvorit kao da nisam pročitao. To je moja opaska.
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 57 HN
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 09.12.12 17:09
I dalje pod IE 9 (standardne security postavke) ne radi kako treba, sa Mozillom je sve OK.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 30.12.15 7:27
Onom ko je napravio ovaj prevod treba udariti jedan veliki minus!
Logo sam ja radio Sve Jug, izvinjavam se ako postoji greška nije mi to bila namera, jednostavno nisam imao koga da konsultujem a ruku na srce tebe sam potpuno smetnuo sa uma Možda je trebalo da stoji ovakav prevod "Boldog új évet ünnepek", molim te za objašnjenje u čemu je greška i zamolio bih te ako možeš da mi ispišeš kao bi trebalo da bude kao bih ispravio isti. Hvala
_________________ Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 31.12.15 10:36
Mikula 67 (citat):
SveJug (citat):
Onom ko je napravio ovaj prevod treba udariti jedan veliki minus!
Logo sam ja radio Sve Jug, izvinjavam se ako postoji greška nije mi to bila namera, jednostavno nisam imao koga da konsultujem a ruku na srce tebe sam potpuno smetnuo sa uma Možda je trebalo da stoji ovakav prevod "Boldog új évet ünnepek", molim te za objašnjenje u čemu je greška i zamolio bih te ako možeš da mi ispišeš kao bi trebalo da bude kao bih ispravio isti. Hvala
Ja bi ovako napisao, a dali ce se uvaziti neznam jer je i prosli put je jedan izvesni "gospodin" moderator imao zamerku uvezi mog prevoda.
A Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
_________________ Više ne krivim ljude koji me razočaraju, od sad krivim sebe što očekujem previše!
pukovnik Poručnik
orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2090 ČLAN OD: : 2012-02-29
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu 31.12.15 14:00
To pretjerano šarenilo samo usporava otvaranje stranica (snijeg dok je u stvarnosti vrijeme sunčano da ne može ljepše) a poglavito onaj bor sa desne strane otežaava normalno otvaranje postova. Ja se ne mogu odlogirati sve dok polje ODJAVA ne dovedem iznad bora i kuglica. No ako nekoga veseli nek mu bude. U vojsci je postojao termin za to šarenilo a glasio je: Što šarenije ...... zadovoljnija. Točkice su zato da nekom ne padne na pamet da me bez potrebe banira. Kolege oficiri/časnici će znati koja riječ nedostaje.
_________________ Semper Fidelis
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Božićno-Novogodišnji nakit na forumu