FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
Pa naravno zar već nekoliko puta nisam spomeno da svaku temu ukoliko ima mogučnosti da se razvije plodonosmna diskusija, pa da se sazna nešto što doista nismo znali ili smo pretpostavljali da postoji ili smo čuli ponešto nevjerojatno nikako ne smijemo prekidati dok ona ide u pravom smjeru, a kad se dogodi neki post ili više njih koji zaspamaju primarni smisao njih treba obrisati bez dodatnih objašnjenja i to je posao modova i admina, izderao sam tipkovnicu pišući o tome što javno što pm i konačno da je nekom iz guzice došlo u glavu i sad ono što me jako smeta i boli već dugo a to je reputacija! Unazad nekog vremena netko mi stalno puca minuse u reputaciju i nakon 50 + još malo pa sam na negativnoj i pošto ja nikome ali doista vjerujem nikom ne prigovaram na ničem, ne vrijeđam nikog, barem mislim, samo pokušavam potaknuti diskusije i shvatio sam da to netko ili više njih čini namjerno, smišljeno u smislu provokacije, možda i netrpeljivosti u nacionalnom smislu, čak štoviše uvjeren sam da reputacija u takvoj multietičkoj raznolikosti poput ovog foruma istu koriste u smislu pucanja po neprijatelju (iz sani njima znanih pobuda...?) a ja sam za sada jedna od žrtava a vjerujem i danas sutra možda i jučer,...netko od vas i zato koristim priliku da sve razborite članove ovog foruma pozovem da se solidariziraju sa mnom i da ukoliko admin ne ukine tu opciju koja se stalno zloupotrebljava da bojkotiraju pisanje na forumu na 24 sata po svim temama osim po ovoj koju netko od modova može prebaciti u primjede i da ju raspravimo! Ja osobno ukoliko ova opcija ne bude ukinuta nemam namjeru više učestvovati kao član na forumu, ne prijetim nikom to je moj stav i ovog puta doista to i mislim, članstvu kao i urednicima ostavljam na sud njihovoj savjesti!! Uostalom o svemu tome već odavno sam obavijestio admina i to što pišem prvi puta javno za njih i nije novost!! Pozdrav svima!!!
Bogart Vodnik
BROJ POSTOVA: : 435 ČLAN OD: : 2012-06-07
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 9:37
Gringo (citat):
Pa naravno zar već nekoliko puta nisam spomeno da svaku temu ukoliko ima mogučnosti da se razvije plodonosmna diskusija, pa da se sazna nešto što doista nismo znali ili smo pretpostavljali da postoji ili smo čuli ponešto nevjerojatno nikako ne smijemo prekidati dok ona ide u pravom smjeru, a kad se dogodi neki post ili više njih koji zaspamaju primarni smisao njih treba obrisati bez dodatnih objašnjenja i to je posao modova i admina, izderao sam tipkovnicu pišući o tome što javno što pm i konačno da je nekom iz guzice došlo u glavu i sad ono što me jako smeta i boli već dugo a to je reputacija! Unazad nekog vremena netko mi stalno puca minuse u reputaciju i nakon 50 + još malo pa sam na negativnoj i pošto ja nikome ali doista vjerujem nikom ne prigovaram na ničem, ne vrijeđam nikog, barem mislim, samo pokušavam potaknuti diskusije i shvatio sam da to netko ili više njih čini namjerno, smišljeno u smislu provokacije, možda i netrpeljivosti u nacionalnom smislu, čak štoviše uvjeren sam da reputacija u takvoj multietičkoj raznolikosti poput ovog foruma istu koriste u smislu pucanja po neprijatelju (iz sani njima znanih pobuda...?) a ja sam za sada jedna od žrtava a vjerujem i danas sutra možda i jučer,...netko od vas i zato koristim priliku da sve razborite članove ovog foruma pozovem da se solidariziraju sa mnom i da ukoliko admin ne ukine tu opciju koja se stalno zloupotrebljava da bojkotiraju pisanje na forumu na 24 sata po svim temama osim po ovoj koju netko od modova može prebaciti u primjede i da ju raspravimo! Ja osobno ukoliko ova opcija ne bude ukinuta nemam namjeru više učestvovati kao član na forumu, ne prijetim nikom to je moj stav i ovog puta doista to i mislim, članstvu kao i urednicima ostavljam na sud njihovoj savjesti!! Uostalom o svemu tome već odavno sam obavijestio admina i to što pišem prvi puta javno za njih i nije novost!! Pozdrav svima!!!
Ne razumem bas o cemu se radi, ali vidim da ti se nesto desava sa reputacijom, no nema smisla da zbog toga napustas forum, za ovo malo vremena koliko pisem ovde stekao sam utisak da si jedan od pozitivnijih likova i da uzivas u druzenju na ovom forumu, i mislim da to druzenje ne bi trebao da zrtvujes zbog nekih virtualnih reputacija.
Gringo Kapetan
BROJ POSTOVA: : 3705 ČLAN OD: : 2011-09-29
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 9:46
Druženja da svakako ali jedino i isključivo pod istim uvjetima svi i za sve, danas ja sutra možda ti ili netko drugi za mene su svi jednako vrijedni ukoliko su otvoreni za komunikaciju kao ljudi bez obzira na vjeru, boju kože, nacionalnost ili spol!!! Razmisli malo o tome, uostalom napisao sam da svatko može postupiti na moj prijedlog sukladno svojoj savjesti, znači ja nikom ništa niti ne spočitavam niti ču zamjeriti ukoliko me ne podrži!!!!
Bogart Vodnik
BROJ POSTOVA: : 435 ČLAN OD: : 2012-06-07
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 10:02
Gringo (citat):
Druženja da svakako ali jedino i isključivo pod istim uvjetima svi i za sve, danas ja sutra možda ti ili netko drugi za mene su svi jednako vrijedni ukoliko su otvoreni za komunikaciju kao ljudi bez obzira na vjeru, boju kože, nacionalnost ili spol!!! Razmisli malo o tome, uostalom napisao sam da svatko može postupiti na moj prijedlog sukladno svojoj savjesti, znači ja nikom ništa niti ne spočitavam niti ču zamjeriti ukoliko me ne podrži!!!!
Ja sam za, podrzacu te, jer ti principi koje si izneo su i moji principi. Ako se budes odlucio na taj strajk upozorenja ostavi poruku o tome na nekoj od tema, procitacu je i postupicu kao i ti.
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 10:21
Ova poruka je jedini tekst koji sam iznio u tom smislu pa ne bih otvarao ništa novo, neka on jedini ide kao znak bojkota, znači danas i sutra raspravljamo samo o toj temi, tu!! naravno svi koji misle isto, ili prekidamo ranije ukoliko admin ukine ovu pociju koja je kamen spoticaja foruma!! Znači ja ne pišem ni na jednu drugu temu na forumu osim i isključivo na ovoj, pa tako i svi koji me žele podržati u smislu unapređenja rada i komunikacije na forumu!!! Hvala svima!!
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 26.11.12 10:31
Dobro.......znaci smatrate to za JEDINI problem i ovaj nacin vidite kao BUNT, strajk......bez da ste razmislili sta kazu pravila, sta kaze logika, sta kazu iskustva virtualnog druzenja ..........
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 10:43
To nije bunt već ispravljanje nepravde i nemoj molim te izvrtati primarni smisao ovog posta koji je jasno obrazložen, nema logike da ti netko napucava minuse, kao što sam naveo, a kad se to radi namjerno, onda to nije bunt već nepravda, ako je nepravda, zašto ne je eliminirati pa to je barem jednostavno!! Barem je to lako riješivo!!
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 11:08
Poštovani kolega Aco koliko vidim tebi nažalost nije poznat Control panel u adminu foruma i ne da mi se doista ljepiti slike da vidiš kako izgleda koja opcija, koja nudi niz mogućnosti ili zabrana korisniku ovisno o želji urednika, znači ukinuti ili dodati bilo koju postojeću opciju u adminu ove phpBB inače najjednostavnije platforme, vjeruj mi vrlo je jednostavno samo jedan klik mišem i sve je isto i ide dalje i ne vidim razlog zašto ti sebi pretpostavljaš neku zapreku koje tu nema, ja želim da se skine ta nepravda i to je sve!!!
bojnik Poručnik
PV BROJ POSTOVA: : 2691 ČLAN OD: : 2012-11-13 DOB : 58 Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 11:17
Druže majore, glede poćinjene nepravde prema Vama, a sagledavajući sve iznesene činjenice, odlućio sam ti dati jedan plus, makar našem unutarnjem neprijatelju nije drago, nedajte se isprovocirati to je i bila primarna zadaća ubaćenih elemenata na ovome Forumu.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Reputacija 26.11.12 13:24
Gringo (citat):
Gringo, načelno, imaš moju podršku, ali bi se tu neke stvari ipak trebale iskristalizirati. Mislim da je opcija 'reputacije' dobra, ukoliko bi se pošteno i fer koristila. I sam sam primjetio neke čudne stvari u vezi davanja pluseva i minusa forumašima, pa sam odlučio neko vrijeme pozornije snimati situaciju, pa tek onda izaći van s nekim konkretnijim zaključcima koji bi mi se nametnuli. Smatram da ti ovdje opaska o 'multietničkim' razlozima ne stoji. Za takve zaključke bi trebalo napraviti neku ozbiljnu statističku analizu unutar dužeg perioda, a to je teško moguće. Ili možda jest, ne znam. Normalno je da se i ovdje (kao i općenito u životu) s nekim ljudima nađeš na sličnijoj valnoj dužini, a s nekima na manje sličnoj. I to doprinosi kvaliteti argumentirane rasprave. Što se tiče jučerašnje diskusije prethodno započete na temi 'Špijunaža..' (dok nije zaključana), moram ti uputiti drugarsku kritiku. Smjer u kojem je krenula priča je bio krajnje degutantan, a ti si nastavio potpirivati vatru. Čemu to? Sve ipak mora imati neke granice. Jednostavno nisam mogao više čitati ono što se počelo pisati, pa sam morao uskočiti na način da administracija zaključa temu dok ne vidimo o čemu se radi. Otkriven je sigurno jedan provokator koji je na dužem 'hlađenju', a uvjeren sam da će ih biti i još. Imam sada neke malo veće ovlasti dodijeljene od strane generalštaba (dof), pa će mi ubuduće biti lakše reagirati u tom smjeru. Očekujem suradnju svih dobronamjernih forumaša. Gringo, ne idi s foruma, ali nas nemoj ni ucjenjivati i davati ultimatume. Sve se da riješiti, za nešto treba proći koji dan više.
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 26.11.12 14:22
Gringo (citat):
Poštovani kolega Aco koliko vidim tebi nažalost nije poznat Control panel u adminu foruma i ne da mi se doista ljepiti slike da vidiš kako izgleda koja opcija, koja nudi niz mogućnosti ili zabrana korisniku ovisno o želji urednika, znači ukinuti ili dodati bilo koju postojeću opciju u adminu ove phpBB inače najjednostavnije platforme, vjeruj mi vrlo je jednostavno samo jedan klik mišem i sve je isto i ide dalje i ne vidim razlog zašto ti sebi pretpostavljaš neku zapreku koje tu nema, ja želim da se skine ta nepravda i to je sve!!!
Cenjeni Gringo...........ne treba zaliti, meni je poznat Control panel, ali ovde se ne radi o tehnickoj stvari vec o tome da li treba ili ne ukinuti reputaciju, odnosno , sto je najvaznije na koji nacin i iz kog razloga....!!!!!! Ako bojkot, iz razloga koji navodis , treba da bude resenje za ovu situaciju, mislim da u tom slucaju svi mozemo da se kupimo sa ovog Foruma............ Ultimativno nastupiti da bi isterao pravdu na vojnom forumu, na virtualnoj platformi, kada koristis nick kao identifikaciju.......... Zato sam rekao ima li logike......Upucen si u ove stvari .!Ali komentarisacemo , videcemo misljenja , stavove, cinjenice............administrator ce odluciti.
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 12655 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 14:28
Administracija će tu odluku prepustiti članstvu, jer su oni ti koji posjećuju forum i trebaju se na njemu ugodno osjećati. To pitanje će biti stavljeno na glasovanje te će se prema ishodu glasovanja i postupiti.
pozdravigasokoleejsokole Gušter
BROJ POSTOVA: : 45 ČLAN OD: : 2009-10-28
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 14:48
a uzasa sta jedni ljudi sve ne traze
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 14:58
pozdravigasokoleejsokole (citat):
a uzasa sta jedni ljudi sve ne traze
Ne odgovarajte na provokacije ove osobe do daljnjeg!!!
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 14:59
koje provokacije? kazem samo svoje misljenje
Gringo Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 15:25
Max Blitz (citat):
Gringo, načelno, imaš moju podršku, ali bi se tu neke stvari ipak trebale iskristalizirati. Mislim da je opcija 'reputacije' dobra, ukoliko bi se pošteno i fer koristila. I sam sam primjetio neke čudne stvari u vezi davanja pluseva i minusa forumašima, pa sam odlučio neko vrijeme pozornije snimati situaciju, pa tek onda izaći van s nekim konkretnijim zaključcima koji bi mi se nametnuli. Smatram da ti ovdje opaska o 'multietničkim' razlozima ne stoji. Za takve zaključke bi trebalo napraviti neku ozbiljnu statističku analizu unutar dužeg perioda, a to je teško moguće. Ili možda jest, ne znam. Normalno je da se i ovdje (kao i općenito u životu) s nekim ljudima nađeš na sličnijoj valnoj dužini, a s nekima na manje sličnoj. I to doprinosi kvaliteti argumentirane rasprave. Što se tiče jučerašnje diskusije prethodno započete na temi 'Špijunaža..' (dok nije zaključana), moram ti uputiti drugarsku kritiku. Smjer u kojem je krenula priča je bio krajnje degutantan, a ti si nastavio potpirivati vatru. Čemu to? Sve ipak mora imati neke granice. Jednostavno nisam mogao više čitati ono što se počelo pisati, pa sam morao uskočiti na način da administracija zaključa temu dok ne vidimo o čemu se radi. Otkriven je sigurno jedan provokator koji je na dužem 'hlađenju', a uvjeren sam da će ih biti i još. Imam sada neke malo veće ovlasti dodijeljene od strane generalštaba (dof), pa će mi ubuduće biti lakše reagirati u tom smjeru. Očekujem suradnju svih dobronamjernih forumaša. Gringo, ne idi s foruma, ali nas nemoj ni ucjenjivati i davati ultimatume. Sve se da riješiti, za nešto treba proći koji dan više.
Koliko vidim da nisi pročitao pozorno moj post pa tako i odgovaraš, ja sam nastavio i zamolio modove da to prebace gdje je tome mjesto i ne vidim tu neki problem, još manje takvu reakciju, nije bilo nikakve ucjene i ne izvlači iz konteksta neke riječim koje nisu izrečene molim te lijepo, to nije pošteno, prvo čitaj do kraja pokušaj shvatiti, ja nikog nisam prozivao, napisao sam svoj stva i to je moje pravo, bez uvreda prosim, ja tvoj stav kao takav podržavam i to je samo dio tvog mišljenja kojeg ja ne bih sporio, znači sukladno tvojoj savjesti, mada sam sasvim suprtnog stava a kako ide vidim da ipak ima utjecaja vlasti,...?? neka nema veze!! Kakav li zaokreta!!
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 15:28
ne odnosis se lijepo prema clanu Maxu
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 15:50
Gringo (citat):
Kakav li zaokreta!!
Gringo, molim te ne pretjeruj, u prvoj rečenici sam rekao da načelno imaš moju podršku. Pa sam poslije iznio svoje mišljenje. Od početka sam se trudio da ovaj forum i teme imaju neku glavu i rep. Pročitaj sve moje postove, sad ih je malo više i vidjet ćeš da sam na 'istoj' liniji. Da treba biti i zdrave šale i zezanja, uvijek! Pa ti u tome prednjačiš! Tvoje 'upadice' me razvesele i glasno se nasmijem. Od tvojih viceva me zabolio stomak od smijanja! Hvala ti na tome, volio bih da tako i nastaviš. Nemoj se držati sad kao 'seoska mlada'. Ovo za minuse sam rekao da mi je nešto sumnjivo! Pročitaj post opet. Velika većina ovdje te podržava, ali daj se malo smiri za početak. Ok?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 26.11.12 22:26
Koliko sam uspio povezati u vrijeme koliko sam na forumu, mišljenja sam da je Gringo na svoj osebujan način ipak 'dobri duh' ovog foruma. Nekad je i tankih živaca, a i svi smo koji put. To je ljudski i normalno. Ukoliko mu je zaista reputacija naglo i neobjašnjivo nestajala u kratko vrijeme, predlažem da mu se ta reputacija vrati (u brojčanom obliku iskazana kod avatara). Ukoliko je to moguće pravilima foruma. I ukoliko se reputacija u dosadašnjem obliku zadrži na forumu.
Gargamel Gušter
BROJ POSTOVA: : 78 ČLAN OD: : 2012-11-19
Naslov komentara: Re: Reputacija 28.11.12 20:59
Sta se ovo desava?
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 29.11.12 16:25
Gargamel (citat):
Sta se ovo desava?
Ima jedna narodna izreka 'ne trči pred rudo'. Prije postavljanja takvih pitanja, bilo bi lijepo da se najprije informiraš o temi i događanjima iz prethodno postavljenih postova. Nekad je potrebno pročitati i cijelu temu illi više njih. Forumaši ipak ulažu neki trud da sve ovo napišu. E, onda, kad si se na taj način informirao, postavi pitanja koja će ti razjasniti nedoumice i nejasnoće. Rado ćemo ti odgovoriti, probaj biti precizan... Navali najprije na čitanje, pa nam onda i piši....
ajdedadanimaajdedanocima Gušter
BROJ POSTOVA: : 29 ČLAN OD: : 2010-11-10 DOB : 58 USA
Naslov komentara: Re: Reputacija 06.02.13 0:09
Zamolio bih Maxa Blitza da mi ne udara negativnu reputaciju na svaki moj post.
milutins Kapetan
Jubilarna Medalja 7 g. PV BROJ POSTOVA: : 3250 ČLAN OD: : 2009-08-19 DOB : 61
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.09.13 3:23
Ovi minusi koje zaradjujem zadnjih dana vise govori o onima koji ih dele i njihovoj (ne)kulturi nego o meni ili o kvalitetu posta.Reputacija mi je pala sa 12 na 2. Sve u svemu ima ovdje izgleda previshe onih kojima je nacionalna pripadnost najvaznija u zivotu(a pukom slucajem im se to desilo). Jadno,mnogo jadno -gadi mi se.
milutins Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.09.13 15:13
Meni licno nesmeta sama cinjenica padanja reputacije(sa 12 na 2?),cak smatram da je opcija ocjenjivanja postova na forumu u principu dobro zamisljena.Zasto ne nagraditi pa makar virtualno neciji trud,ili ocijeniti negativno ukoliko se post kosi sa osnovnim normama ponasanja na drustvenoj mrezi. Svoje neslaganje jasno iznesem,u to ste se mogli uvjeriti do sada-bilo da je u pitanju "Split"ili nesto sasvim deseto. Imam osjecaj(e to je ono sto izaziva mucninu)da pojedinci "lupaju"minusi bazirano na etnickom principu,sluzimo se kompjuterom a zivimo u srednjem vijeku. I sam se sluzim opcijom ocjenjivanja,nikada se ne baziram na nekakvom etnickom principu,kako mi se post (ne)svidi tako ga ocjenjujem. Ne upirem prstom ni u koga,mada sam odradio nekakvu mini analizu. Za ozbiljniju analizu trebalo bi mi vise vremena i opcija.
milutins Kapetan
Naslov komentara: u reputaciju 11.09.13 18:44
Max,da ti ne lupas ove minuse?Mozda gresim ali otkako si se vratio sa godisnjeg odmora moja reputacija ide nezadrzivo ka nuli. Jeste da nema veze sa fudbalom ali ima sa fair-play-om. Skontacu ja ko se to izivljava,onda cu ga nazvati pravim imenom pa makar zaradio trajni ban. Volim da isteram stvar do kraja.
Pero™ Poručnik
Orden za VZ PV BROJ POSTOVA: : 2042 ČLAN OD: : 2012-10-29 LJ, nekad SFRJ
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.09.13 23:40
Milutine, što se buniš? Šta vredi ta reputacija, baš ništa. Nečeš imati manju platu u stvarnom životu.
Pogledaj sa druge strane... što više minusa dobiješ to si više ljudima stao na žulj Naravno sve mora ostati u granicama normalne i civilizirane debate. Ako nebi bio civiliziran dobio bi opomenu, a za minuse se ne sekiraj!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 12.09.13 0:05
milutins (citat):
Max,da ti ne lupas ove minuse? Mozda gresim ali otkako si se vratio sa godisnjeg odmora moja reputacija ide nezadrzivo ka nuli. Jeste da nema veze sa fudbalom ali ima sa fair-play-om. Skontacu ja ko se to izivljava,onda cu ga nazvati pravim imenom pa makar zaradio trajni ban. Volim da isteram stvar do kraja.
Milutine, ovo neću uopće komentirati. Reći ću samo da sam nekoć igrao (veliki) nogomet, a sad ga zaobilazim u najširem mogućem luku, jer mi se smučio, kao i cijela priča u vezi njega. Nedavnu utakmicu nisam ni gledao, takve stvari su van područja mog zanimanja.
Tek sam sad malo pomnije pročitao što sve pišete na toj nogometnoj temi. A pišite i dalje kad vas veseli...
Lacoš je sve dobro rekao u ovom postu, nema se što za dodat:
lacoš (citat):
Milutine mani se Mamića pa neće biti minusa , Još odavno sam ja u svojem vinogradu zabranio diskusije o politici i nogometu, jer je gotovo uvijek došlo do svađe. Sto ljudi sto viđenja stvari pa bolje manit se čorava posla.
milutins Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 12.09.13 4:13
Max Blitz (citat):
milutins (citat):
Max,da ti ne lupas ove minuse? Mozda gresim ali otkako si se vratio sa godisnjeg odmora moja reputacija ide nezadrzivo ka nuli. Jeste da nema veze sa fudbalom ali ima sa fair-play-om. Skontacu ja ko se to izivljava,onda cu ga nazvati pravim imenom pa makar zaradio trajni ban. Volim da isteram stvar do kraja.
Milutine, ovo neću uopće komentirati. Reći ću samo da sam nekoć igrao (veliki) nogomet, a sad ga zaobilazim u najširem mogućem luku, jer mi se smučio, kao i cijela priča u vezi njega. Nedavnu utakmicu nisam ni gledao, takve stvari su van područja mog zanimanja.
Tek sam sad malo pomnije pročitao što sve pišete na toj nogometnoj temi. A pišite i dalje kad vas veseli...
Lacoš je sve dobro rekao u ovom postu, nema se što za dodat:
lacoš (citat):
Milutine mani se Mamića pa neće biti minusa , Još odavno sam ja u svojem vinogradu zabranio diskusije o politici i nogometu, jer je gotovo uvijek došlo do svađe. Sto ljudi sto viđenja stvari pa bolje manit se čorava posla.
Max izgleda da se nismo razumeli,ovdje je rec o reputaciji a ne o fudbalu. Tvoja je stvar da li ces lupati minuse ili ne.
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 12.09.13 4:21
milutins (citat):
Max izgleda da se nismo razumeli,ovdje je rec o reputaciji a ne o fudbalu. Tvoja je stvar da li ces lupati minuse ili ne.
Ne znam samo gdje si mene našao optuživat. I stvarno ne znam kako ti se da bit neka crna ovca foruma. Samo si ti u pravu za sve, a ostalih 30-40 aktivnih forumaša u krivu? Kao da mi nismo išli u škole i fakultete i ne čitamo razne stvari. I ti nas koji ovdje živimo učiš pameti iz Amerike? Tebe bi bilo najpametnije potpuno ignorirat. Žao mi je ali sam stvarno došao do tog zaključka.
milutins Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 12.09.13 5:03
Zasto vredjas,etiketirash.Uostalom forumska pravila su jasna-vredjanje,omalovazavanje i sl nije dozvoljeno. Nazivash me crnom ovcom foruma??? Gdje sam ja to isticao svoje misljenje kao apriori ispravno-cesto naglasim da mozda gresim i da zadrzavam pravo na gresku. Spominjes nekakve fakultete.Da li je zavrsen fakultet garancija necije pameti.Licno znam mnoge koji su prosli kroz visoke skole-na zalost te skole nisu prosle kroz njih. Ako postiras vec misljenje o meni (usput receno nemash pravo na to)-neka to bude tvoje licno,nema potrebe da u to uvlacis ostale forumase. Pokvario si mi vece sa ovakvim konstatacijama,pitao sam te da li mi lupas minuse a ti odmah na etiketiranje I vredjanje. Nije fer da me prozivas,sutra ce ponovo admini o navlakushama,intrigama,pecanju............
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Reputacija 13.09.13 1:58
milutins (citat):
Max,da ti ne lupas ove minuse?Mozda gresim ali otkako si se vratio sa godisnjeg odmora moja reputacija ide nezadrzivo ka nuli. Jeste da nema veze sa fudbalom ali ima sa fair-play-om. Skontacu ja ko se to izivljava,onda cu ga nazvati pravim imenom pa makar zaradio trajni ban. Volim da isteram stvar do kraja.
Rekoh ti jednom da si plitak kao ćep od male dječje pive 0,25. Skontaj moju pa pogledaj svoju i tako redom pa otplahutaj u čajnim kolutičima.
Reputacija : Matrix REPUTACIJA : 38 Positive votes received : 43 Negative votes received : 6 Thanks received : 0 Positive votes given : 92 Negative votes given : 0 Thanks given : 0
Kad skontaš prijavi me Rayu Manzareku.
vladimir Major
NA VZ PV BROJ POSTOVA: : 5682 ČLAN OD: : 2011-01-25
Naslov komentara: Re: Reputacija 13.09.13 9:27
Reputacija je potpuno nebitna I nerelevantna.SveJug svojevremeno dobio dosta minusa potpuno neopravdano I bez ikakvog razloga .sto se mene tice covek je cista 10-ka. e sada ko I sa kojim motivom je njemu dodeljivao minuse ?
milutins Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 13.09.13 12:28
[/quote]Rekoh ti jednom da si plitak kao ćep od male dječje pive 0,25. Skontaj moju pa pogledaj svoju i tako redom pa otplahutaj u čajnim kolutičima.
Reputacija : Matrix REPUTACIJA : 38 Positive votes received : 43 Negative votes received : 6 Thanks received : 0 Positive votes given : 92 Negative votes given : 0 Thanks given : 0
Kad skontaš prijavi me Rayu Manzareku.[/quote] Purgeru brishi ove uvredljive komentare
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: Reputacija 13.09.13 17:46
Matrix (citat):
milutins (citat):
Rekoh ti jednom da si plitak kao ćep od male dječje pive 0,25. Skontaj moju pa pogledaj svoju i tako redom pa otplahutaj u čajnim kolutičima.
Ovo ti baš nije na mestu što si napisao. Ja se nebi ponosio time, a i Manzarek sad svira sa Morisonom Jimom,
Matrix Poručnik
Orden za VZ BROJ POSTOVA: : 2369 ČLAN OD: : 2011-04-23 Dalmacija i šire - PROM-3
Naslov komentara: Re: Reputacija 14.09.13 3:46
Pero™ (citat):
Ovo ti baš nije na mestu što si napisao. Ja se nebi ponosio time, a i Manzarek sad svira sa Morisonom Jimom,
Pero,davno sam rekao da ono što pišem da iza toga i stojim bilo nekom krivo ili milo.Nikom se nisam uvlačio a niti ne volim one koji se uvlače a mrzim one što jedno pišu,drugo misle i u naletu napišu nesvjesno ono što su mislili.Blizu Stazia ima jedno brdo i na njemu nekoć davno mala brvnara a sad poveća kuća.Tu kad idem na jug znam da obavezno vikendom gori bude ekipa i to okorjeli nacionalisti (s poznatim seljačkim nazivima xxx yyy)iz '90-te,Srbi,Hrvati i Muslimani.Tamo dolazim od '98 godine kad mogu.Sad su to ljudi invalidi,skoro bez ičega,na samom rubu a nekad su bili imućni ili srednja klasa.Uvijek se nešto sprema,imaju sobe za spavanje,grijanje i par polunormalnih koji poslužuju hranu i piće.Većina se u ratu gledala preko dvogleda i ranjavala jedan drugog ali nikad i ama baš nikad nitko u toj kući nije nikog napao niti uvrijedio.Tu se laprda o pucanju VPBR-u Split na grad Split koji je inače tema sprdnje i parodije.Tamo u toj kući se priča o tome a i o ostalim stvarima ALI sa aludiranjem na vojne greške i olako na žalost stradavanje civila.Sad govorim općenito o ratu(a ne samo o VPBR-u)u kojem sam i bio i odavno umirovljen (sa završenom školom a ne onom vodoinstalerskom) kao i dosta kolega forumaša sa suprotnih strana kojima ne smetaju ulasci u neke teme koje nisu preporučljive na forumu.Uglavnom se te priče svode na propuste od samih početaka što od JNA što od Slovenskih i Hrvatskih snaga i na kraju Bosansko-Hercegovačkim ALI vojne greške koje su toliko smiješne da mogu ući u svjetske anale gluposti ratovanja i strategije.Napominjem da su tamo ljudi koji su jedan drugog ranjavali a na početku rata su bili među prvim xxxx-ima i yyyy-ima ali su shvatili tko ih voza samo je već bilo kasno,moli Boga/Alaha da si živ i da te ne šalju na teren i više nikad nisu spomenuli xxx niti yyy.Mene kao ni njih ne opterećuje više rat niti politika koju nisam nikad niti volio nego je ismijavao na humorističan način nego život koji ide dalje a to prokleto s*anje od rata nije nikom bilo potrebno niti se ikad više ponovilo.Milutina koji mi je poslao prvu privatnu poruku(to je između nas dva)je mučio brod,Zagijevi postovi,non-stop smirivanje nacionalizma kojeg on sam nametne,reputacija i tko bi se više sjetio svih njegovih tuđih grijehova a on je svetac.Pogledajte malo statistiku od povratka Milutina u Sugestijama,primjedbama i žalbama - na vrhu je top ljestvice.I da više ne spominjem Milutina da mu se ne bi štucalo napisaću još par redaka iako mi je već ovo završena priča.Ljudi s kojima sam bio na forumu su ljudi koji su svatko od njih nosio jedan težak križ/krst na leđima i propatili su puno toga kroz rat kao civili,vojnici,oficiri/časnici ali su tu vedri i nasmijani prisječajući se dana kad smo bili sretni klinci i ovim putem ih sve pozdravljam poćev od Pere84,Sege,Purgera,Mad Maxa,Gmalića,Patricka,Vladimira,Svejuga,Panona,kukulja,posebno E&W.Zastavnika,Alexandra,Keme,prijaznog i umjerenog Stazia,napetog i vedrog Dpurića,avijatićara Missara,nadređenog VBČ-a,Lacoša,Pukovnika,Bojnika,Zagorca,eh Vojnika Graničara,Humku i naravno Maxa Blitza,sigurno sam izostavio kojeg dragog forumaša pa nek mi ne uzme za krivo. Btw Pero kad si napisao: sad svira sa Jimom Morisonom,-------mogao si nabrojati sve članove The Doorsa i ne uzimaj ovaj post kao kritiku tebi nego se ovo odnosilo na ono što su svi htjeli u ovim mojim zadnjim redovima reći ali nisu htjeli. Zamoljavam administraciju da ovaj post ostane jer smatram da sam napisao ono što svi misle ali i zbog pravila i zbog nepotrebnog kukanja nisu.Hvala na razumijevanju.
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3553 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 59
Naslov komentara: Re: Reputacija 14.09.13 11:57
Rane smo zalizali,sjećanja i uspomene ostaju. Neka ti bog podari zdravlja!
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
Naslov komentara: Re: Reputacija 14.09.13 13:54
Matrix (citat):
...napisaću još par redaka iako mi je već ovo završena priča.
Matrix, ne idi s foruma, ako je to ovo što si gore napisao! Evo, ja te molim kao forumskog prijatelja, nadam se da ćemo u skorije vrijeme popričati i u živo. Nedostajat će tvoji vojno-stručni komentari i duhoviti uleti.
Vjerujem da svi dobronamjerni forumaši dijele moje mišljenje!
Pero™ Poručnik
Naslov komentara: Re: Reputacija 15.09.13 1:43
Matrix (citat):
Pero™ (citat):
Pero,davno sam rekao da ono što pišem da iza toga i stojim bilo nekom krivo ili milo.Nikom se nisam uvlačio a niti ne volim one koji se uvlače a mrzim one što jedno pišu,drugo misle i u naletu napišu nesvjesno ono što su mislili.Blizu Stazia ima jedno brdo i na njemu nekoć davno mala brvnara a sad poveća kuća.Tu kad idem na jug znam da obavezno vikendom gori bude ekipa i to okorjeli nacionalisti (s poznatim seljačkim nazivima xxx yyy)iz '90-te,Srbi,Hrvati i Muslimani.Tamo dolazim od '98 godine kad mogu.Sad su to ljudi invalidi,skoro bez ičega,na samom rubu a nekad su bili imućni ili srednja klasa.Uvijek se nešto sprema,imaju sobe za spavanje,grijanje i par polunormalnih koji poslužuju hranu i piće.Većina se u ratu gledala preko dvogleda i ranjavala jedan drugog ali nikad i ama baš nikad nitko u toj kući nije nikog napao niti uvrijedio.Tu se laprda o pucanju VPBR-u Split na grad Split koji je inače tema sprdnje i parodije.Tamo u toj kući se priča o tome a i o ostalim stvarima ALI sa aludiranjem na vojne greške i olako na žalost stradavanje civila.Sad govorim općenito o ratu(a ne samo o VPBR-u)u kojem sam i bio i odavno umirovljen (sa završenom školom a ne onom vodoinstalerskom) kao i dosta kolega forumaša sa suprotnih strana kojima ne smetaju ulasci u neke teme koje nisu preporučljive na forumu.Uglavnom se te priče svode na propuste od samih početaka što od JNA što od Slovenskih i Hrvatskih snaga i na kraju Bosansko-Hercegovačkim ALI vojne greške koje su toliko smiješne da mogu ući u svjetske anale gluposti ratovanja i strategije.Napominjem da su tamo ljudi koji su jedan drugog ranjavali a na početku rata su bili među prvim xxxx-ima i yyyy-ima ali su shvatili tko ih voza samo je već bilo kasno,moli Boga/Alaha da si živ i da te ne šalju na teren i više nikad nisu spomenuli xxx niti yyy.Mene kao ni njih ne opterećuje više rat niti politika koju nisam nikad niti volio nego je ismijavao na humorističan način nego život koji ide dalje a to prokleto s*anje od rata nije nikom bilo potrebno niti se ikad više ponovilo.Milutina koji mi je poslao prvu privatnu poruku(to je između nas dva)je mučio brod,Zagijevi postovi,non-stop smirivanje nacionalizma kojeg on sam nametne,reputacija i tko bi se više sjetio svih njegovih tuđih grijehova a on je svetac.Pogledajte malo statistiku od povratka Milutina u Sugestijama,primjedbama i žalbama - na vrhu je top ljestvice.I da više ne spominjem Milutina da mu se ne bi štucalo napisaću još par redaka iako mi je već ovo završena priča.Ljudi s kojima sam bio na forumu su ljudi koji su svatko od njih nosio jedan težak križ/krst na leđima i propatili su puno toga kroz rat kao civili,vojnici,oficiri/časnici ali su tu vedri i nasmijani prisječajući se dana kad smo bili sretni klinci i ovim putem ih sve pozdravljam poćev od Pere84,Sege,Purgera,Mad Maxa,Gmalića,Patricka,Vladimira,Svejuga,Panona,kukulja,posebno E&W.Zastavnika,Alexandra,Keme,prijaznog i umjerenog Stazia,napetog i vedrog Dpurića,avijatićara Missara,nadređenog VBČ-a,Lacoša,Pukovnika,Bojnika,Zagorca,eh Vojnika Graničara,Humku i naravno Maxa Blitza,sigurno sam izostavio kojeg dragog forumaša pa nek mi ne uzme za krivo. Btw Pero kad si napisao: sad svira sa Jimom Morisonom,-------mogao si nabrojati sve članove The Doorsa i ne uzimaj ovaj post kao kritiku tebi nego se ovo odnosilo na ono što su svi htjeli u ovim mojim zadnjim redovima reći ali nisu htjeli. Zamoljavam administraciju da ovaj post ostane jer smatram da sam napisao ono što svi misle ali i zbog pravila i zbog nepotrebnog kukanja nisu.Hvala na razumijevanju.
Pročitao sam nekih 10-20 puta pa nisam skontao bistvo.
I ja stojim iza toga što želim reči. Ali ipak ne treba da preterujemo sa sarkazmom, i stavovima, poneki put moramo da popustimo.
Svako ima svoje shvačenje o stvrima posle raspada SFRJ, ali nemojmo o tome. Možda na privatnim porukama. Neka ovo ostane forum o bivšim vremenima i o onoj bivšoj JNA.
milutins Kapetan
Naslov komentara: Re: Reputacija 15.09.13 4:18
Matrix (citat):
milutins (citat):
Bez obzira na cinjenicu sto sam ovaj post procitao 5-6 puta nikako ne uspijevam da ga skontam.Nadam se da je glavni razlog tome moja dugogodisnja odsutnost sa lingvistickog prostora bivse SFRJ.Zaista ne poznajem dovoljno najnoviju (trend)jezicku terminologiju tamo.
"Rekoh ti da si plitak kao cep od male djecije pive od 0,25" Potpuno mi je nejasan smisao-nemam pojma niti da postoji djecija piva.Nekada smo koristili izraz "pijan kao cep"ili "mamuran kao cep".Izraz plitak kao cep za mene je nesto novo.
"Otplahutaj u cajnim koluticima"-Sjecam se cajnih kolutica,kupovao sam ih u seoskoj prodavnici,vagano,onako u fishek. Kako mogu leprshati na njima,da li da ih jedem ili da "leprsham" tj letim na njima?Leprshati mozda mu dodje da dzogiram na njima.Dzogiranje nije tako loshe,u svakom slucaju je zdravije od konzumiranja slatkog.Mada priznajem jesti slatkishe je ljepse od dzogiranja.
"Kad skontas prijavi me Rayu Manzareku"-Nadam se da ne misli ozbiljno????????
Matrix Poručnik
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 2:27
Max Blitz (citat):
Matrix, ne idi s foruma, ako je to ovo što si gore napisao! Evo, ja te molim kao forumskog prijatelja, nadam se da ćemo u skorije vrijeme popričati i u živo. Nedostajat će tvoji vojno-stručni komentari i duhoviti uleti.
Vjerujem da svi dobronamjerni forumaši dijele moje mišljenje!
Max nikad ne odlazim nezavršena posla pa makar se radilo i o životu.Ostao sam dužan slike kasarni u sadašnjem stanju Purgeru,Dpuriću koje su već pri kraju slaganja onih najbitnijih detalja iz kasarne do kafane a Staziu ću tek za mjesec dana one po školju.Nadam se da ću najviše obradovati Segu (kojeg nema već duže ali prati forum kao i ja) jer sam bio i uslikao ono zbog čega sam najviše i došao na forum kad smo se Sego,Panon i ja najviše zafrkavali.Pozdrav svima a najviše onima koji me vole kao mater ludu kćer.
ZAGORAC Kapetan
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 3553 ČLAN OD: : 2012-02-13 DOB : 59
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 7:36
vladimir Major
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 10:19
bolje da me bije los glas nego dobar policajac.
Stazio Major
Medalja za VZ BROJ POSTOVA: : 5085 ČLAN OD: : 2012-11-24 DOB : 56 HN
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 12:03
Gdje si ti Matrix? Uželjeli smo te se.
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 19:18
Stazio (citat):
Gdje si ti Matrix? Uželjeli smo te se.
Ma pusti ga, jadan! Sad kad su cehinje i ruskinje odleprsale dobri su mu i forumasi da prekrati vrijeme.
dpuric Kapetan
NA VZ JM Pravna Služba BROJ POSTOVA: : 3437 ČLAN OD: : 2012-10-22 DOB : 56 Kraljevo
Naslov komentara: Re: Reputacija 11.10.13 21:46
Matrix, lepo je opet videti te (citati) na forumu
gerard ford Podporučnik
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 1438 ČLAN OD: : 2014-03-12 Jaska
Naslov komentara: minusi 18.02.15 13:32
Tko mi udara minuse,i zbog čega?
lacoš Kapetan
PV BROJ POSTOVA: : 3968 ČLAN OD: : 2012-12-07
Naslov komentara: Re: Reputacija 18.02.15 14:01
gerard ford (citat):
Tko mi udara minuse,i zbog čega?
Kolega,vjerojatno loša frizura.
vladimir Major
Naslov komentara: Re: Reputacija 18.02.15 14:02
nije to nista strasno. kolko sam ih ja svojevremeno dobio pa sam I dan danas na forumu ziv I zdrav. bitno je da to nekom nepredje u naviku I nastavi da ti daje minuse. jedan + od mene da popravis rejting.
gerard ford Podporučnik
VZ JM PV BROJ POSTOVA: : 1438 ČLAN OD: : 2014-03-12 Jaska
Naslov komentara: Re: Reputacija 18.02.15 14:10
SveJug Kapetan I klase
VZ Medalja za VZ PV BROJ POSTOVA: : 4341 ČLAN OD: : 2012-12-16 Svedska
Naslov komentara: Re: Reputacija 18.02.15 14:12
vladimir (citat):
nije to nista strasno. kolko sam ih ja svojevremeno dobio pa sam I dan danas na forumu ziv I zdrav. bitno je da to nekom nepredje u naviku I nastavi da ti daje minuse. jedan + od mene da popravis rejting.
Pridruzujem se vladimiru jer i ja sam to osetio po svojoj kozi.