FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories

HomeEventsRegistracijaLogin

Chris Rea - Looking For The Summer

Go down 
3 posters
AutorPoruka
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

BROJ POSTOVA: : 735
ČLAN OD: : 2012-05-21
DOB : 71

Chris Rea - Looking For The Summer Empty
KomentarNaslov komentara: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime22.11.12 0:48

Na vrh Go down
Slaviša Makso
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 139
ČLAN OD: : 2011-05-29
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime22.11.12 22:42

Dobar,imaš plus gospon vodnik

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Tema: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime22.11.12 23:34

Slaviša Makso (citat):
Dobar,imaš plus gospon vodnik
Slaviša , hvala za plus. Ova stvar mu je baš dobra. Vizuelni deo .... savršen. Vodnik, ma daaa.... Laughing
Istine radi vojnik ušao, vojnik bio i vojnik izašao i bilo mi OK.
pozdrav cheers
Na vrh Go down
Slaviša Makso
Džomba
Džomba

BROJ POSTOVA: : 139
ČLAN OD: : 2011-05-29
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime23.11.12 15:53

missar (citat):
Vodnik, ma daaa.... Laughing

Malo se šalimo,hehehe cheers

Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime23.11.12 16:16

Slaviša Makso (citat):
missar (citat):
Vodnik, ma daaa.... Laughing

Malo se šalimo,hehehe cheers

A ,što se ne bi šalili, i onako ima prilično ovih sa "ozbiljnim" temama. Laughing Ovih dana "ratuju" da sve pršti.... Shocked
Svako dobro, cheers
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime23.11.12 16:54

Missar, dragi, lijepu pjesmu si stavio, Chris mi je među omiljenijima. Nema 'rata' druže, samo konstruktivna diskusija, ponekad zaiskri, al' tako i treba. Jesmo vojska il' civili, boga mu poljubim.... sunny
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime23.11.12 17:32

Max Blitz (citat):
Missar, dragi, lijepu pjesmu si stavio, Chris mi je među omiljenijima. Nema 'rata' druže, samo konstruktivna diskusija, ponekad zaiskri, al' tako i treba. Jesmo vojska il' civili, boga mu poljubim.... sunny

Pod "ratuju" mislim na žestoku diskusiju, gde niko ne odstupa ni za pedalj sa svog "položaja". Obzirom da ovaj forum neki shvataju kao
kasarna i JNA , i ja moram koristiti "vojne " termine kako bi se uklopio u ambijent.. ha,ha,ha,ha, Laughing
U pravu si Chris je prva liga. king

Oooo, pa tek sad vidim. Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija? Probudio si forum
iz "dremeža".
cheers

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL

Orden Narodne Armije sa srebrnom zvijezdom (III.) NA
Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima VZ
Medalja za Vojne Zasluge VZ
JM10 JM
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka JM
Prim(j)eran Vojnik PV
BROJ POSTOVA: : 24246
ČLAN OD: : 2012-10-30

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime24.11.12 3:47

missar (citat):
Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija?

Pa nije to tako čudno, par postova dnevno, na par tema i skupi se. Imam zahvalne sugovornike za razgovor. Ti si mi uvijek broj 1!! Tako si me lijepo dočekao prvi. Tko zna, da me netko drugi loše dočekao, možda bih odmah odustao. Ti si zaslužan, ti, ne ja. I love you
Na vrh Go down
missar
Stariji vodnik I klase
Stariji vodnik I klase
missar

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime24.11.12 19:44

Max Blitz (citat):
missar (citat):
Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija?

Pa nije to tako čudno, par postova dnevno, na par tema i skupi se. Imam zahvalne sugovornike za razgovor. Ti si mi uvijek broj 1!! Tako si me lijepo dočekao prvi. Tko zna, da me netko drugi loše dočekao, možda bih odmah odustao. Ti si zaslužan, ti, ne ja. I love you

Max, hvala , mislim da si preterao, toliko nisam zaslužan. Dobrodošlica je jako bitna .Mene su dočekali zaista lepo i još uvek sam tu. Very Happy
Činjenica je da moderatori ne mogu dežurati 24 sata, pa treba nekad priskočiti.Vidim da i ti to činiš. Konačno, ovo je naša zajednička "kasarna".
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer    Chris Rea - Looking For The Summer Icon_minitime

Na vrh Go down

Chris Rea - Looking For The Summer
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Chris Rea - Road to Hell
» Chris Spheeris - Viva