FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Chris Rea - Looking For The Summer 22.11.12 0:48
Slaviša Makso Džomba
BROJ POSTOVA: : 139 ČLAN OD: : 2011-05-29 Zagreb
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 22.11.12 22:42
Dobar,imaš plus gospon vodnik
_________________ 4446/pvo/štip/mart 86
missar Stariji vodnik I klase
Naslov komentara: Tema: Chris Rea - Looking For The Summer 22.11.12 23:34
Slaviša Makso (citat):
Dobar,imaš plus gospon vodnik
Slaviša , hvala za plus. Ova stvar mu je baš dobra. Vizuelni deo .... savršen. Vodnik, ma daaa.... Istine radi vojnik ušao, vojnik bio i vojnik izašao i bilo mi OK. pozdrav
Slaviša Makso Džomba
BROJ POSTOVA: : 139 ČLAN OD: : 2011-05-29 Zagreb
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 23.11.12 15:53
missar (citat):
Vodnik, ma daaa....
Malo se šalimo,hehehe
_________________ 4446/pvo/štip/mart 86
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 23.11.12 16:16
Slaviša Makso (citat):
missar (citat):
Vodnik, ma daaa....
Malo se šalimo,hehehe
A ,što se ne bi šalili, i onako ima prilično ovih sa "ozbiljnim" temama. Ovih dana "ratuju" da sve pršti.... Svako dobro,
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 23.11.12 16:54
Missar, dragi, lijepu pjesmu si stavio, Chris mi je među omiljenijima. Nema 'rata' druže, samo konstruktivna diskusija, ponekad zaiskri, al' tako i treba. Jesmo vojska il' civili, boga mu poljubim....
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 23.11.12 17:32
Max Blitz (citat):
Missar, dragi, lijepu pjesmu si stavio, Chris mi je među omiljenijima. Nema 'rata' druže, samo konstruktivna diskusija, ponekad zaiskri, al' tako i treba. Jesmo vojska il' civili, boga mu poljubim....
Pod "ratuju" mislim na žestoku diskusiju, gde niko ne odstupa ni za pedalj sa svog "položaja". Obzirom da ovaj forum neki shvataju kao kasarna i JNA , i ja moram koristiti "vojne " termine kako bi se uklopio u ambijent.. ha,ha,ha,ha, U pravu si Chris je prva liga.
Oooo, pa tek sad vidim. Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija? Probudio si forum iz "dremeža".
Max Blitz KONTRA ADMIRAL
NA VZ VZ VZ JM JM PV BROJ POSTOVA: : 24246 ČLAN OD: : 2012-10-30
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 24.11.12 3:47
missar (citat):
Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija?
Pa nije to tako čudno, par postova dnevno, na par tema i skupi se. Imam zahvalne sugovornike za razgovor. Ti si mi uvijek broj 1!! Tako si me lijepo dočekao prvi. Tko zna, da me netko drugi loše dočekao, možda bih odmah odustao. Ti si zaslužan, ti, ne ja.
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer 24.11.12 19:44
Max Blitz (citat):
missar (citat):
Pa, kolega čestitke za unapređenje. Iskreno, zaslužio sto posto. Divim ti se na toj energija?
Pa nije to tako čudno, par postova dnevno, na par tema i skupi se. Imam zahvalne sugovornike za razgovor. Ti si mi uvijek broj 1!! Tako si me lijepo dočekao prvi. Tko zna, da me netko drugi loše dočekao, možda bih odmah odustao. Ti si zaslužan, ti, ne ja.
Max, hvala , mislim da si preterao, toliko nisam zaslužan. Dobrodošlica je jako bitna .Mene su dočekali zaista lepo i još uvek sam tu. Činjenica je da moderatori ne mogu dežurati 24 sata, pa treba nekad priskočiti.Vidim da i ti to činiš. Konačno, ovo je naša zajednička "kasarna".
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Chris Rea - Looking For The Summer