FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VP 7197/2 grad NIS kasarna Filip Kljajic ima nas na forumu iz ove kasarne. sluzio si celi vojni rok u Nisu ili si kao vecina isao u prekomandu?
Samo sam obuku imao u Nišu, tj ona slavna 82 dana. Kasnije sam otišao u prekomandu u Đakovo (Hrvatska). Nisu baš u meni prepoznali kvalitet na kojem će se temeljiti novi kadar u Filip Kljajiću . No, i zapovjedni kadar i kasarna a i grad Niš su mi ostali u veoma lijepom sjećanju. Volio bih kad bi se bar netko javio iz klase avgust 1984. da popričamo kako smo "prodeverali" ove godine. Lijep pozdrav i vama koji ste također služili u drugim vremenima.
asterix Gušter
BROJ POSTOVA: : 5 ČLAN OD: : 2012-11-09 DOB : 58 Mostar
Strpljenja Asterixe, ja sam tek posle desetak meseci nasao druga iz cete. Samo polako... A onda kada se javi neko koga poznajes, prici nema kraja. Ziveo i dobro nama dosao na Forum.
asterix Gušter
BROJ POSTOVA: : 5 ČLAN OD: : 2012-11-09 DOB : 58 Mostar