FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM БИВШИХ PRIPADNIKA НЕКАДАШЊЕ JNA 22.12.1941 - 18.07.1991
Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez - Everyone has the right to memories
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 16.09.12 11:52
Citat :
sego .......Pozdrav, a sad idem pripremiti vatru za roštilj.
Vatra za rostilj mora biti u skladu sa pravilima Foruma......inace.
Patrick GENERAL PUKOVNIK u rezervnom sastavu
BROJ POSTOVA: : 564 ČLAN OD: : 2010-04-11 DOB : 53
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 11:56
aleksandar obradovic (citat):
Citat :
"Mudro zboriš bledoliki", odoh i ja da stavim pivo da se hladi i da lagano pristavljam Juneći paprikaš na "riblji način" . [You must be registered and logged in to see this image.]
sego Desetar
BROJ POSTOVA: : 292 ČLAN OD: : 2010-09-22 Zagreb
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 12:00
Citat :
Ne brini se sve će biti po pravilima: inox gornja ploča 70x40, ispod briket, jer drveni ugljen ima svoje ali, na količinu mesa mi je bolje briket, dulje drži žar. Evo već mi sad sline cure..., uglavnom meso je , malo vratine, malo carsko, malo samo pive za poškropiti odozgo...
missar Stariji vodnik I klase
BROJ POSTOVA: : 735 ČLAN OD: : 2012-05-21 DOB : 71
Naslov komentara: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 12:01
sego (citat):
Ne razumijem zašto ste stali, baš je bilo zanimljivo čitati nove odgovore, optužbe, mišljenja, preseravanja iz minute u minutu. Moje mišljenje je: Administracija je trebala reagirati čim se tekst u bojama pojavio (ali valjda se mislilo, to je samo mali hir graničara). Graničar, daj nemoj zahebavati, doveo si svoje postove na razinu, kao da čitam letak izbačen iz aviona za večerašnju cirkusku atrakciju na Velesajmu (prostor u ZG za takve vrste manifestacija). A od smajlića me već zaboljela glava, jer ako nastaviš upotrebljavati smajliće tim intezitetom, na kraju bi se moglo dogoditi da se abeceda uopće ne koristi. Daj molim te! Ovdje sam iz nekoliko razloga: pronaći svoje stare poznanike iz vrremena kad sam živio i razmišljao na sasvim drugi način, a ako se povede kakakv dobar razgovor ili tema iz onih dana još i bolje!
Pozdrav, a sad idem pripremiti vatru za roštilj.
Sego, Majstore, svaka ti čast. Konačno jedna pametna... Da smo bliže ,doneo bih ti bocu dobrog vina, mislim ide uz roštilj. Pozz iz komšiluka ....
missar: komentar modifikovan dana: 16.09.12 12:25; prepravljeno ukupno 1 puta
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 12:04
missar (citat):
sego (citat):
Ne razumijem zašto ste stali, baš je bilo zanimljivo čitati nove odgovore, optužbe, mišljenja, preseravanja iz minute u minutu. Moje mišljenje je: Administracija je trebala reagirati čim se tekst u bojama pojavio (ali valjda se mislilo, to je samo mali hir graničara). Graničar, daj nemoj zahebavati, doveo si svoje postove na razinu, kao da čitam letak izbačen iz aviona za večerašnju cirkusku atrakciju na Velesajmu (prostor u ZG za takve vrste manifestacija). A od smajlića me već zaboljela glava, jer ako nastaviš upotrebljavati smajliće tim intezitetom, na kraju bi se moglo dogoditi da se abeceda uopće ne koristi. Daj molim te! Ovdje sam iz nekoliko razloga: pronaći svoje stare poznanike iz vrremena kad sam živio i razmišljao na sasvim drugi način, a ako se povede kakakv dobar razgovor ili tema iz onih dana još i bolje!
Pozdrav, a sad idem pripremiti vatru za roštilj.
Sego, Majstore, svaka ti čast. Konačno jedna pametna... Da smo bliže ,doneo bih ti bocu dobrog vina, mislim ide iz roštilj. Pozz iz komšiluka ....
Hvala, pošalji mi fax-om!
alexandar Kapetan I klase
VZ VZ JM JM BROJ POSTOVA: : 4561 ČLAN OD: : 2011-06-23
Naslov komentara: Re 16.09.12 12:19
Vidi ti njih......drzite se teme , inace administracija dolazi da izvrsi oduzimanje paprikasa i rostilja . Ja cu radje drinsku ribu na "tanjiracu".Prijatno vam bilo i ziveli
VBČ KONTRA ADMIRAL
SP FS JM BROJ POSTOVA: : 14454 ČLAN OD: : 2009-05-01
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 12:37
Vidi ti njih......drzite se teme , inace administracija dolazi da izvrsi oduzimanje paprikasa i rostilja . Ja cu radje drinsku ribu na "tanjiracu".Prijatno vam bilo i ziveli
Pusti momke nek uživaju, nakon ovakog isrcpljujućeg marša su zasigurno zaslužili.
Kod mene su danas na dnevnom redu orijentalni pečeni patlidžani s janjetinom, moja ljepša turska polovica ih sprema nakon davnog obećanja da će mi ih napraviti, budući da zna za moju slabost spram ovoga povrća. Ja ću morati salatu, ali to je ok
Naslov komentara: Tema: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 12:38
Da nisi malo okasnio ? Ja obično idem u rano jutro , reka je tad najlepša. Ribu i onako kupujem od "pravih " alasa. Dobar ulov.
Goran67 Džomba
PV BROJ POSTOVA: : 116 ČLAN OD: : 2011-07-17 DOB : 57 Zrenjanin
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 14:48
sego (citat):
Ne brini se sve će biti po pravilima: inox gornja ploča 70x40, ispod briket, jer drveni ugljen ima svoje ali, na količinu mesa mi je bolje briket, dulje drži žar. Evo već mi sad sline cure..., uglavnom meso je , malo vratine, malo carsko, malo samo pive za poškropiti odozgo...
Da se vratimo temi, znaš li ti Sego da kod nas nema briketa još od '92. g.
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 16.09.12 15:50
Goran67 (citat):
Da se vratimo temi, znaš li ti Sego da kod nas nema briketa još od '92. g.
Ali, zato imate Pivnicu na Begeju ,ispod pešačkog mosta. Malo li je? Ako imaš novaca za 2-3 kile mesa za roštilj, biće sređeno za brikete. . Šalim se, naravno. Kod mene se mogu naći, ne tako kao nekad, ali ih ima. To za '92. g. ne znam, nisam bio u zemlji. pozz
pera84 Podpukovnik
NA JM JM JM BROJ POSTOVA: : 6178 ČLAN OD: : 2011-03-17 USA
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 17.09.12 4:47
aleksandar obradovic: komentar modifikovan dana: 16.12.12 20:59; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : ..............resize 800x600.)
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 17.09.12 5:05
Teška artiljerija?
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 17.09.12 5:43
pera84 Podpukovnik
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 17.09.12 5:51
Evo nesto i za one s povisenim holesterolom. I [You must be registered and logged in to see this image.]
pozvani ste svi, bez obzira kojim redom slazete boje na trobojci.
aleksandar obradovic: komentar modifikovan dana: 16.12.12 21:02; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : ..............resize....)
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 17.09.12 9:46
Lepo,nema šta,baš lepo . Hvala na pozivu.
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 19.09.12 20:19
Ono nije roštilj ono je stroj za kremiranje!
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
purger Kapetan I klase
FS Orden NA Orden za VZ JM BROJ POSTOVA: : 4400 ČLAN OD: : 2009-11-15 DOB : 59 ZAGREB
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 19.09.12 20:28
Mislim da je tema zrela za ZATVARANJE! Meni kad nešto ne paše bilo birtija sa lošom kavom,restoran sa lošim jelom,butik sa lošom robom ja to jednostavno zaobiđem jer birtija,restorana,butika pa tako i foruma ima napretek! (i usput ne tražim knjigu žalbe,niti tražim da mi vrate pare za loše kave,neprepoznatljiva jela......jednostavno samo odem......) Otvarajte forume o čemu god želite,krojite pravila koja vam pašu,banirajte,šutirajte,mastite,lažite,serite,prdite.........ali ne maltretirajte! Nije li jednostavno?
_________________ Tko pjeva često zlo i misli
sego Desetar
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum 20.09.12 7:05
purger (citat):
Mislim da je tema zrela za ZATVARANJE! Meni kad nešto ne paše bilo birtija sa lošom kavom,restoran sa lošim jelom,butik sa lošom robom ja to jednostavno zaobiđem jer birtija,restorana,butika pa tako i foruma ima napretek! (i usput ne tražim knjigu žalbe,niti tražim da mi vrate pare za loše kave,neprepoznatljiva jela......jednostavno samo odem......) Otvarajte forume o čemu god želite,krojite pravila koja vam pašu,banirajte,šutirajte,mastite,lažite,serite,prdite.........ali ne maltretirajte! Nije li jednostavno?
Bravo majstore, sve si točno napisao, živjela Malešnica!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Lex Graničariensis reductio ad absurdum