FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA

Sva(t)ko ima pravo na sjećanja - Свако има право на сећања - Vsak ima pravico na spomine - Секој има право на сеќавање - Gjith kush ka të drejt për kujtime - Mindenkinek joga van az emlekeihez
 
HomeEventsRegistracijaLogin

Share | 
 

 Imate li gay prijatelje

Go down 
Idi na stranicu : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
AutorPoruka
VBČ
GENERAL JNA NAČELNIK GŠ Administrator
GENERAL JNA   NAČELNIK GŠ   Administrator
avatar

Član foruma od prvog dana Spomenica Prvoborca
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Broj komentara : 6631
REPUTACIJA : 167
Član od : 2009-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   01.10.14 21:47


Ok, Četni to je sve u redu. No na forumu koristimo malo otmjeniji riječnik. Daj se potrudi. Very Happy
Na vrh Go down
http://jna-sfrj.forumbo.net
lacoš
Kapetan I klase
Kapetan I klase
avatar

Prim(j)eran Vojnik znacka PV
Broj komentara : 4111
REPUTACIJA : 16
Član od : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   01.10.14 21:54

@Četni evidentičar (citat):
Možda je tranzicijska faza ka novom društvenom poredku biseksulnost. Ko bi to znao?

Upita Huso Hasu: „Šta ti bolan Haso misliš, ima li u Bosni pedera?“
„Ma kavih crnih pedera, jesi ti lud, odgovori Haso. Pa mi smo ti, Bosanci, najvatreniji muškarci. Znaš da ima i ona pjesma – tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac.“

„Jes, jes, Haso, al eto, ajde ti meni reci bil ga ti primio za 1000 KM?“, upita Huso.

„Ma kakav primio, jesi ti lud. Nema toga u mom životu, ja sam pravi muškarac!“

„U redu Haso, a bil ga primio za 10 000 KM?“, upita Haso?

Haso se zamisli pa reče: „Ma daj bolan, nema tih para, ne dam guze, nema Boga.“

Huso ga upita još odlučnije: „A bil ga ti Haso primio za 100 000 KM?“

Haso se unervozio, gleda lijevo, pa desno, sve mu nešto neprijatno, zatim tihim glasom odgovori:
„Jebi ga, Huso, bi. Šta da ti kažem. Lijepa je to cifra, kriza je, a valjda mi ne bi nešto pretjerano škodilo.“

Huso se samo nasmiješi i reče: „E, moj Haso, vidiš da u Bosni ima pedera, samo nema para.“

Eto vidite, dragi moji čitaoci, potencijalni peder se krije u svakom od nas. Samo je pitanje cifre Laughing

_________________
"Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu."  -Tritantehma
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Broj komentara : 1374
REPUTACIJA : 64
Član od : 2014-01-18
Dob : 48
M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   01.10.14 22:01

E, pošto sam stavio Magnifica, treba reči, kako je on - Robert Pešut, po majčinoj strani Belokranjac - to je iz sela Adlešiči (pored reke Kupe - Đole sigurno zna gdje je to), a to je sasvim blizu mnene. No on je malo stariji od mene ikad sam Četni osamdesetih sa svojim društvom šotorio - taborio uz Kupo, Magnifico (tad još sasvim nepoznat) sa svojom današnjom supogom prodaavo je piče u kamperu i tako je zarađivao pare. Tad je stvarno izgledao mnogo ljigavo, ko pederčina. Pa sam Četni, kad je Magnifico otišao u nabavo po piče sa vojoim Citroenom Viso, vrebao njegovu curu, koja je bila zaista riba. No više od toga, da sam je uhvatio za guzo nije bilo ničeg. Kad sam joj rekao kako može biti sa takvim nikakvim tipom - rekla je, ti neznaš, on je umjetnik.  

I bila je u pravo, Magnifico je danas Car. Očigledno imajo žene u svojoj prirodi i sposobnost prepozavati talente, sve u funkciji, kako bi u fazi reprodukcije za svoje potomce obezbedile ono najbolje...


_________________
Audaces fortuna iuvat
Na vrh Go down
bojnik
Poručnik
Poručnik
avatar

Prim(j)eran Vojnik Znacka PV
Broj komentara : 2814
REPUTACIJA : 233
Član od : 2012-11-13
Dob : 53
M(j)esto Slavonija - Slanina & kulen + čvarci & kobasice

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   01.10.14 22:06

kako ste se raspisali, u dogledno vrijeme morat čemo stavljati šljem na guzicu kada idemo na Forum

_________________
Quidquid latine dictum sit, altum videtur. – Šta god se kaže na latinskom, zvuči mudro.
Na vrh Go down
pera84
GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik OPOD-a
GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik OPOD-a
avatar

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Broj komentara : 3906
REPUTACIJA : 657
Član od : 2011-03-17
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   01.10.14 22:07

Pitali Bosanca, sta bi radije bio: intelektualac il' homoseksualac.

On k'o iz topa: HOMOSEKSUALAC!!!
Pa sto bolan, Mujo?
Pa eto, lakse ce mi uci trideset centi u dupe nego trideset slova u glavu.
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Broj komentara : 1374
REPUTACIJA : 64
Član od : 2014-01-18
Dob : 48
M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   02.10.14 0:11

@bojnik (citat):
kako ste se raspisali, u dogledno vrijeme morat čemo stavljati šljem na guzicu kada idemo na Forum

I ja sam na slično pomislio. Nikako, da se oterasim pedera. Ali treba da sam više kulturan i fin, pa ču ispričati mojo prvo travmu vezanu uz tu temu na pristojan način. 

Bilo je to godine 1984, kad sam pošao u Septembru u belu Ljubljanu na školovanje. Maltene još dete sa 14 godina, sa jakim domotožjem odlučio sam, da se njemu suprostavim tako, da ostanem za vikend u internatu i ne idem kuči, te napravim program iz tehničkog crtanja u internatu, misleči svejdno, jesam tome predan kod kuče ili u "tuđini". 

I tako petak popodne, kad idu svi iz doma kuči ostanem ja sam, da prebijem led i dokažem sam sebi, kako mogo ja savladati domotugu. Prođe 5 sati popodne, pa idem Ljubljanom pohađati i razgledivati sve do 9 naveče kad se vratim u dom. U domu sve prazno, nema nikoga, vani tama, a ja sasvim sam. Izdržao sam do 10 na veče, kad mene uhvati tuga nezamisljiva i žudnja za seoskim Disco klubom u Gradu u Črnomlju. Ispakiram ja svoj koferčič i krenem na želježničko stanico, kad ono na panoju zapazim, da je poslednji voz na relaciji Ljubljana - Metlika otišao u 9.50 sati na veče i da ide sledeči tek u 4.50 u jutro. Jadan što sam zakasnio stojim i gledam sav njem i tješim se time što nisam barem puno zaksnio.

U tom momentu dođe kod mene jedan od trojice crnja i pita me; Do you know where in Ljubljana there is a students hostel, where we can sleep for one night (znam li gdje je u Ljubljani studenski hostel, gdje bi mogli prespavati za jednu noč)? 

Nema u Ljubljani tako nešto, ima samo obične hotele. Pa tamo smo bili ali je skupo te ono i ovo i ode on ka svojima. Stojim ja tako i kažem sam sebi. Ako češ več ostati sam u Ljubljani izvedi nešto nevjeovatno i prešvercaj jih u internat te zasluži koju paro, pa traži od svakog po 10 dolara, ipak treba u životu ekonomizirati. I tako bilo. 

Idem ja kod njih troje i razložim jim situcijo, a oni nanju pristane. Kad idemo mi pješice prema internatu lepo razgovaramo i doznam ti ja da su oni studenti iz Zambije koji idu za Beograd na studij t.j. izpopunjavanje odnosno studijsku izmjenu. A mene sve više hvata panika, kako nikad do tad ja sa crncima nisam imao posla i sve više me hvata strah u šta sam se ja upustio. 

Ništa, dovedem ti ja njih iz zadnje strane - iz dvorišta bez problema u zgradu internata, ne da bi bilo što vratar zapazio. Smestimo se mi u sobu i dogovorimo se, da je u četiri i deset miuta u jutro dizanje i polazak, kako moram stiči na prvi vlak za kuču. U toj sobi ja sam inače bivao još sa četiri moja cimra iz Cerknog, pa je bilo dosta mesta. Ali te noči Četni nisam oka sklopio, uhvatila me panika, da če možda neko od tih crnih ljudi, ako zaspim, zaklati me, jer su mi bili sve više čudni i čudni. Nemogu tog straha sada opisati, uglavnom napustio sam sobu i proveo je na klupi u hodniku ispred nje, dok su crnje spavale. Jedino me tješilo onih 30 dolara kojih ču zaraditi. 

Ipak nekako dođe 4 sata u jutro i ja sva veso probudim crnje, operemo svi zajedno zubi u kupatilu, poberem jim zelene dolare i krenemo mi svi zajedno niz stepenice u pritličje, kad ono vrata na dvorište, koja su med tjednom uvjek otvorena, sad su zaključana. Ne možemo nikako proči kroz glavni ulaz i pored vratara (zvali smo ga Kumara zbog njegovog velikog nosa), koji je bio mnogo opak. Ništa, ja ti odriglavam ta vrata iz nutranje strane, da jih nekako otvorim i rešim se iz te neugodne situcije. Nekako uspijem i baš u momentu kad jih otvorim, dođe ti Kumara. Ugledavši on crnje i mene - on obnjemi, a ja kažem crnjima run, run (trčite, trčite). I tako mi stižemo na želježničku stanicu, gdje se poslovimo i ja se ukrcam uz samo jednog putnika na voz sa svega dva vagona za svoj Črnomelj.

Sjednem ja na klupo, a taj drugi putnik diagonalno - na drugo stranu pored mene u istom vagonu.  U jedno strano mnogo mi se odvalio kamen iz srca, a u drugu stranu pun straha, šta če biti u ponedeljak, kako me je Kumara video sa crnnjima, ja odmah posle prve stanice Rakovnik i posle toga kako je kondukter štipao kartu od umora i neprespavane noči sladko zaspim. 

Bilo je to negdje oko Ivančne Gorce, kad se nekom nepojsnjivom razlogom ja probudim i u pola oka pogledavši ugledam, kako taj drugi i jedini putnik uz mene na vlaku, stoji sasvim pored mene i onananira. (prost bi narod rekao, drkao je kurac on na mene - ali to nije pristojno za forum i nečemo tom terminologijom). Šta se tad desilo u meni teško je opisati. Četni sam kao katapultiran ustao, skoknuo na klupu nedodirujuči tog manijaka i utrčao kucati na vrata, gde su bili strojevođa i kondič. Sve do svoje miljene vukujebine smeo sam biti pored njih i ako je kondič tog pederčinu izbacio iz voza na prvoj stanici. 

Kad sam Četni u 8 sati ujutro stigao kuči, prvo je bilo, što sam mami i tati - sav tramatiziran ispričao cjelokupan dogačaj, o tom onaniranju i o crncima, što se mi desio. Tad je moj tata reko; sine, od sad češ u Ljubljano i iz Ljubljane samo sa zelenim vozom (Đole zna, da je to bio poslovni voz, nekoliko višeg standarda - bilo u njemu muzike, crno pivo Baron i sendvič, sa strane stevardese). I tako u glavnom bilo narednih 4 godine, svakog ponedeljka i petka- kako je bila moja nastava svu vreme popodne. 

Da je to bila zamene velika travma i da sam ja tog manijaka tad smtrao homoseksulcem (pederom - sorry VBČ) suviše je reči, ali savlado sam nekako to, ali od tad mnogo, mnogo sam mrzeo pedere i manjike različitih vrsta, sve dok se mi nije desilo ono što sam u prethodnom kračem postu več opisao.

Reči, ču samo još to, kako sam probleme sa iligalnim nočenjem crnca u internatu sa ravnateljicom uspešno rešio i savlado, tako kako sam nagalsio, da sam crnce video, ali sa njima nisam imao veze i da oni nisu nočili u interantu, več su htjeli u njega uči, kad sam ja izlazio. Kumara je znao, šta je bilo u stvari, ali nije me savladao i ako je to hteo i mnogo sam mu bio trn u peti svu vreme mog narednog boravka u internatu. Više sam imeo problema sa cimerima, kojim sam rekao istino, pa mi je pravio najviše problema Joško (zvali smo ga vulgo -po domče Kačanau) koji nikako nije mogao prihvatiti, da je u njegovom krevetu spavao neku crnjo (jbg, bio je nacionalista). Ali i to sam rešio, kako sam se svima odkupio tim 30 dolara koje smo zapili uz pizze. A, tad 30 dolara i nije bilo tako malo.  

Mogao bi danas, da idem Četni za Zambijo, samo da nema tamo te jebene Ebole i Side, bilo bi idealano, kako mi je na Balkanu sve previše međusobne mržnje i pedera raznoraznih na vlasti, koji su nesmisljivi. A najgore, očito tek dolazi. 


_________________
Audaces fortuna iuvat
Na vrh Go down
pera84
GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik OPOD-a
GENERAL POTPUKOVNIK Načelnik OPOD-a
avatar

Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Broj komentara : 3906
REPUTACIJA : 657
Član od : 2011-03-17
M(j)esto USA

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   02.10.14 5:23

Cetni, imas od mene plus za svu ovu pisaniju. Lijepo je vidjeti kad se neko raspise, za razliku od velikog broja komentara koji se sastoje od smajlija ili jedne-dvije rijeci.
Kako vidim, dosadilo ti je na Balkanu, pa sam razmisljao da ti ponudim vizu za US. Govoris engleski, volis dolare....uklopio bi se ovdje brzo. Samo ima jedan problem. Izjasnjavas se kao peder, dobro se slazes s crnicima.... garantovano ces glasati za Obamine. A takvih imamo i previse. Pa sam se predomislio. I povukao ponudu Laughing
A plus ostaje.
Na vrh Go down
East&West
Poručnik
Poručnik
avatar

Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Prim(j)eran Vojnik
Broj komentara : 2643
REPUTACIJA : 191
Član od : 2012-11-06
Dob : 62
M(j)esto BG-RU

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   02.10.14 8:56

ČE, zasluženi plus, baš onako od srca si napisao, bez uvijanja. Interesantna priča, plus što su meni dragi oni detalji o seoskom disku, omiljenoj vukojebini što je sve jedan period mog života i meni bilo omiljeno. Še zraven "zelenc", četiri godine Črnomelj-Novo Mesto in nazaj. Bez obzira što je bio voz više klase, uvek sam bio u društvu i nikad zaspao, šta znaš kakvih ima pa olakšaš budali posao Smile
A za 30$ nemam reči Wink

_________________
Bata Nidža, zvani Đole, u slobodno vreme iskusni politički radnik
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Broj komentara : 1374
REPUTACIJA : 64
Član od : 2014-01-18
Dob : 48
M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 17:19

Znate drugovi, da je Darko Šarić služio vojsku u Ptuju 88/89. 

Kod nas imaju pederi u zatvoru privilegije i dostup do interneta, pa su možda sa nama i Janez, Sanader , Darko...

Ne voli Četni dilere, to nikako.  No


_________________
Audaces fortuna iuvat
Na vrh Go down
Četni evidentičar
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Broj komentara : 1374
REPUTACIJA : 64
Član od : 2014-01-18
Dob : 48
M(j)esto Tu i Tamo

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 20:42

@pera84 (citat):
Cetni, imas od mene plus za svu ovu pisaniju. Lijepo je vidjeti kad se neko raspise, za razliku od velikog broja komentara koji se sastoje od smajlija ili jedne-dvije rijeci.
Kako vidim, dosadilo ti je na Balkanu, pa sam razmisljao da ti ponudim vizu za US. Govoris engleski, volis dolare....uklopio bi se ovdje brzo. Samo ima jedan problem. Izjasnjavas se kao peder, dobro se slazes s crnicima.... garantovano ces glasati za Obamine. A takvih imamo i previse. Pa sam se predomislio. I povukao ponudu Laughing
A plus ostaje.

Hvala prijatelju. Zadovoljan sam ja i plusom. Imam rodbine u US - ekonomska emigracija od 1892 i u kontaktu sam sa njima i bili su več dva puta kod mene. Oni su ortodoksni hriščanini i republikanci, ma skoro ko i ti. 

Jedan od mojih pradedova se 1894 oženio u Montani, pa se onda vratila sva familija. Pa je onda ponovo otišao pradeda sa dvoje sinova još pre prvog svetskog rata, on se vratio, a dvoje sinova ostalo. Tako, da imam puno malih bratranaca i sestrična (second cousins) u Pennsylvania, Florida...   

Moram reči, da su sada ovi moji u glavnom pederi i škrtice. Kad su bili 1986 tu prvi put niso se mogli načuditi, kako su mislili, da če doči negdje u zabrdo, gdje još sa lesenim žlicama jedemo i spavamo na krevetima od kukoruznice, a oni se snašli u luksuzu i komoditetu. I na kraju ustanovili, da bolje živimo tu, samo da su nam mnogo loši potevi i auti, da su premali. 

Nekako mi neide, kad se vozimo sa autom oni pjevajo meni crkvene pesme. Kad smo došli u Zagreb po njih na letalište, dok su nas čekali svaki je nešto popio, i kad su naplačivali svaki je platio sam. Vodim jih onda drugi put - devedesetih u posjetu ka moji sestri, i tamo je jedna zaboravila upaljač, obični, koji se i ne puni, pa smo se mogli vratit po njega još istog dana. Baš ta živi u FL i ima iza kuče privez za jahtu u kanalu i bazen, a kažem si ja badava ti sve što imaš. Dva puta po 14 dana bili oni tu i ostavili samo sitniša za decu, a u međugorju njezin muž je spazio čudo i bez problema darovao prilično toga. 

Da bi pomislili i rekli, barem da prispevamo za troškove za gorivo, kad sam jih vozio ko medvede, to nikako. Ajde častimo jih sa svime od hrane do smeštaja, ali da se onda barem ne kurčijo, kako imajo. Došli bi oni ponovo, pa jim sam baš pre nekoliko meseca naglasio, kako je tu velika kriza. Pa mi šalju mailom redovito, kako se mole za nas. Samo neka, neka. Nisu pomislili, da bi rekli, ajde Toni, hočeš ti kod nas za 14 dana, a to ne.  

Ako bi več za US onda bi u New hampshire. Mnogo je liberalna država, a i poreza skoro da nema...


_________________
Audaces fortuna iuvat


Četni evidentičar: komentar modifikovan dana: 03.10.14 21:20; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
lacoš
Kapetan I klase
Kapetan I klase
avatar

Prim(j)eran Vojnik znacka PV
Broj komentara : 4111
REPUTACIJA : 16
Član od : 2012-12-07

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 21:01

@Četni evidentičar (citat):
Moram reči, da su pederi i škrtice. Kad su bili1986 tu prvi put niso se mogli načuditi, kako su mislili, da če doči negdje u zabrdo, gdje još sa lesenim žlicama jedemo i spavamo na krevetima od kukoruznice, a oni se snašli u luksuzu i komoditetu.


_________________
"Teško nama,Mardonije, kad nas vodiš u borbu protiv takvih ljudi koji se ne bore za novac, nego za slavu."  -Tritantehma
Na vrh Go down
BEOGRAD
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Pravna Služba Pravna Služba
Broj komentara : 1697
REPUTACIJA : 57
Član od : 2013-03-15
M(j)esto Scottsdale

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 21:14

@Četni evidentičar (citat):
Mnogo je liberalna država, a i poreza skoro da nema...

Prijatelju takvo mesto ovde ne postoji. Ako neces da placas porez, Emirati su ti raj na zemlji.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 21:25

@Četni evidentičar (citat):
Mnogo je liberalna država, a i poreza skoro da nema...

Ovo ima u rezervatima, al' jbg trebaš bit Native American, pa otvorit kockarnicu...  Very Happy
Na vrh Go down
Pero™
Poručnik
Poručnik
avatar

Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 2089
REPUTACIJA : 101
Član od : 2012-10-29
M(j)esto LJ, nekad SFRJ

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 22:19

Dali imam gay prijatelje neznam. Niko mi nije govorio o tome, niti me nije niko ''pecao'' a tako sam lep (šala mala).

Nebi mi smetalo ni da jih imam, ako me ne ugrožavaju, neka rade šta hoče. -----------------------------

Dođe sine kuči i kaže: tata, ja sam gay 

Pita ga tata: sine dali imaš mercedesa za 50.000€
Pa znaš tata da se vozim 20 godina starim jugičem.

Pita ga tata: sine, dali imaš odelo za 5.000€
Pa znaš tata da imam samo ove stare farmerice

Pita ga tata: dali imaš cipele za 500€
Pa znaš ti tata da imam savo ove stare adidaske

Tata: e sine, onda nisi gay, nego obična pederčina.
Na vrh Go down
semsudin
Podporučnik
Podporučnik
avatar

Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 1357
REPUTACIJA : 83
Član od : 2013-03-11
Dob : 51
M(j)esto GRABOVAC, VELIKA KLADUSA

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   03.10.14 23:48

Sjećam se tamo negdje 90-e godine i jedne anegdote posvećene poznatom gay iz Zagreba kojeg sam spomenuo u nekom ranijem postu pod imenom Đokica koji je nosio žensku odjeću,periku na glavi i onako pretjerano našminkan izgledao kao pravo žensko.Svira ti on u jednom lokalu u Tkalčićevoj ulici na gitari neke moderne španske i grčke plesove i dobija velike aplauze za to znanje sviranja.Bilo je tu dosta i bračnih parova koji su to uz piće gledali.U jednom momentu nakon aplauza jedna žena koja je sa svojim mužem to gledala sva oduševljena uze cvijeće i ode da preda to umjetniku za kojeg je mislila da je žena.Kad je došla blizu Đokica joj reče,STAVITE CVIJEĆE NA STO A MUŠKARCI MOGU U GRUDI,naravno žena tek tad svatila da je umjetnik ona ustvari on i uz svađu sa svojim mužem zašto ju je doveo baš tu izađoše iz prepunog lokala.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   04.10.14 0:42

Uvijek je bilo gayeva, pa i po malim mjestima.
Međutim.
Domaći svijet se prema takvim svojima odnosio u redu, naravno uvijek uz neku zezanciju, ali dobrohotno, nije ih nitko gnjavio.
Ali, ako bi taj radio neke probleme ili ne daj bože išao propagirat to svoje, dovodit strane ljude na domaći teritorij, radit parade (mada to ranije nije bilo ni u primisli) stvari bi se brzo promijenile.
No, nikome nije ni padalo na pamet da previše talasa. Very Happy

A sada je sve drugačije. Laughing


(U Dalmaciji bi takav dobio epitet jednog iz široke palete domaćih redikula, koji služe za povremeno uveseljavanje mještana u nedostatku pametnija posla.)Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   08.10.14 5:40

@Matrix (citat):
Nek se žene, udavaju i žive svoj život ali ipak dalje od mene pogotovo kad sam vidio Eltona Johna i onog njegovog starfuckera da su posvojili dijete Rolling Eyes .Možda sam konzervativan ili takav ispadam ali žene su za mene a ja sam za žene i Amen.

Dvoje!
Dva dečka.


Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   12.10.14 3:02

Eto, ako imate gay frenda, ovo bi mu mogao biti lijep i koristan poklon... Smile


Na vrh Go down
more6
Vodnik
Vodnik


Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 471
REPUTACIJA : 16
Član od : 2013-11-16

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   08.01.15 5:44

@semsudin (citat):
Sjećam se tamo negdje 90-e godine i jedne anegdote posvećene poznatom gay iz Zagreba kojeg sam spomenuo u nekom ranijem postu pod imenom Đokica koji je nosio žensku odjeću,periku na glavi i onako pretjerano našminkan izgledao kao pravo žensko.Svira ti on u jednom lokalu u Tkalčićevoj ulici na gitari neke moderne španske i grčke plesove i dobija velike aplauze za to znanje sviranja.Bilo je tu dosta i bračnih parova koji su to uz piće gledali.U jednom momentu nakon aplauza jedna žena koja je sa svojim mužem to gledala sva oduševljena uze cvijeće i ode da preda to umjetniku za kojeg je mislila da je žena.Kad je došla blizu Đokica joj reče,STAVITE CVIJEĆE NA STO A MUŠKARCI MOGU U GRUDI,naravno žena tek tad svatila da je umjetnik ona ustvari on i uz svađu sa svojim mužem zašto ju je doveo baš tu izađoše iz prepunog lokala.

Đuka Puček (kako se inače zove) je rodom iz Varaždina,svirao je dugo i u Parizu.

Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 14:51


Detalji o prvoj gay istospolnoj zajednici sklopljenoj pred matičarem u Hrvatskoj (još 5.09.2014.):

Surprised   Smile

http://balkanbreakingnews.com/vjencali-se-srbin-i-hrvat-ljubav-dva-muskarca-krunisana-u-zagrebu-a-ovo-je-njihova-ispovjest/
Na vrh Go down
zeljoni
Džomba
Džomba
avatar

Broj komentara : 180
REPUTACIJA : 14
Član od : 2014-11-12
Dob : 50
M(j)esto Novi Sad

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 20:39

@Max Blitz (citat):
Dvoje!
Dva dečka.


Biće skoro propast sveta..

Na vrh Go down
gerard ford
Podporučnik
Podporučnik


Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Prim(j)eran Vojnik Znacka PV
Broj komentara : 1218
REPUTACIJA : 50
Član od : 2014-03-12
M(j)esto Jaska

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 21:08

Ovo iznad je naj gora  bolest današnjeg vremena,dati djecu u ruke onih što se u naj manju ruku protive prirodnim zakonima ništa ne znaju o djeci,njihovom odgoju i potrebi da dijete uz sebe ako je ikako moguće  ima oca i mater.Sodoma i Gomora kako reče kolega iznad.Niš nije čudno ovo kaj se događa po svijetu počev od Arapa pa dalje je upozorenje tkz . civiliziranoj Europi da ne možemo živjeti gore od stoke,koja češće od ljudi slijedi moralne zakone iznad svega opnaj ,,muško i žensko stvori,,.
Na vrh Go down
Max Blitz
KONTRA ADMIRAL
KONTRA ADMIRAL
avatar

Orden za vojne zasluge s velikom zvijezdom (I.red) Orden za VZ
Orden za vojne zasluge sa srebrnim mačevima Orden za VZ
Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Jubilarna Medalja "Prva Petol(j)etka Prva Petol(j)etka
Prim(j)eran Vojnik Značka PV
Broj komentara : 22739
REPUTACIJA : 619
Član od : 2012-10-30
Dob : 50
M(j)esto Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 23:17


Prije cca mjesec dana sam čuo na TV dnevniku kad su pitali ministra uprave koliko je registriranih istospolnih partnerstava u HR od 9. mj. do tad, i rekao je: tridesetak.

Po svemu su izjednačeni s bračnom zajednicom, (ipak im se partnerstvo ne zove brak), no u HR djecu ne mogu (još) posvajati.

Dakle, mislim da nema razloga za paniku... Smile

Na vrh Go down
gerard ford
Podporučnik
Podporučnik


Medalja za Vojne Zasluge Medalja za VZ
Prim(j)eran Vojnik Znacka PV
Broj komentara : 1218
REPUTACIJA : 50
Član od : 2014-03-12
M(j)esto Jaska

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 23:48

Nije panika to registrirano partnerstvo je njihova stvar,važno mi  je da  ih se nemože  izjadnačavati sa Ustavnom definicijom braka,u tim okvirima to je njihova stvar,ali usvajenje djece mi je degutantno.
Na vrh Go down
VBČ
GENERAL JNA NAČELNIK GŠ Administrator
GENERAL JNA   NAČELNIK GŠ   Administrator
avatar

Član foruma od prvog dana Spomenica Prvoborca
Jubilarna Medalja 7 g. Jubilarna Medalja 7 g.
Broj komentara : 6631
REPUTACIJA : 167
Član od : 2009-05-01

KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   13.03.15 23:52

@Max Blitz (citat):
Prije cca mjesec dana sam čuo na TV dnevniku kad su pitali ministra uprave koliko je registriranih istospolnih partnerstava u HR od 9. mj. do tad, i rekao je: tridesetak.

Po svemu su izjednačeni s bračnom zajednicom, (ipak im se partnerstvo ne zove brak), no u HR djecu ne mogu (još) posvajati.

Dakle, mislim da nema razloga za paniku... Smile

Tko paniči?

Na vrh Go down
http://jna-sfrj.forumbo.net
Sponsored content
KomentarNaslov komentara: Re: Imate li gay prijatelje   

Na vrh Go down
 
Imate li gay prijatelje
Na vrh 
Stranica 6/36Idi na stranicu : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Imate li gay prijatelje
» Za prijatelje željeznice i željezničke modelare

Permissions in this forum:Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
FORUM BIVŠIH PRIPADNIKA NEKADAŠNJE JNA :: CIVILNA PLATFORMA :: RAZNO-
Idi na: